Axis Communications vinder designpris

København, 2009-05-11
This content is available in the following languages: Danish

Axis Communications netværksvideoprodukter har vundet ”Stora Designpriset 2009”. Den Lund-baserede virksomhed er i dag verdens førende producent af netværksbaserede kameraer og har i år 25 års jubilæum. Axis er desuden opfinderen af netværkskameraet og leverer bl.a. de kommende overvågningskameraer til Strøget i København.

Prisen blev modtaget af repræsentanter fra Axis Communications og Zenit Design ved et arrangement på Moderna Museet i Stockholm, tirsdag den 5. maj.

Motiveringen for prisen er:"Axis har vist en fremgangsmåde og forfulgt en konsekvent strategi, der har ført til, at selskabet har etableret sig som markedsførende inden for netværksvideo. Virksomheden har på en innovativ og velgennemtænkt måde arbejdet med designløsninger, der har taget hensyn til, hvordan produktet skal bruges, produceres og installeres. Axis har bevist, at design kan bidrage til gennemtænkte løsninger med meget gode økonomiske resultater til følge."

”Vi er meget glade og stolte over at få tildelt Stora Designpriset. Vi forsøger som markedsførende inden for netværksvideo på at levere produkter, der er funktionelle, lette at installere og tilslutte samt at bruge. De senere år har vi mærket en øget interesse fra vores kunder efter funktionelt design, derer både flot og kan bruges i sikkerhedsinstallationer over hele verden,” fortæller Magnus Zederfeldt Sales manager i Norden for Axis Communications.

Stora Designpriset har fokus på at hædre virksomheder, der gør et integreret og konsekvent arbejde med deres design. Prisen gives til svenske virksomheder og designleverandører og uddeles en gang om året af ”Teknikföretagen” sammen med stiftelsen Svensk industridesign, SVID og Svensk Form. Sigtet med prisen er også at fremhæve industridesigns vigtige rolle i produktudviklingen og som konkurrenceparameter, derudover skal prisen inspirere virksomheder til at se design som et strategisk værktøj, der kan bruges til at udvikle virksomheden.

Om Axis
Axis er en it-virksomhed, der tilbyder netværksvideoløsninger til professionelle installationer. Virksomheden er førende på verdensmarkedet for netværksvideo og er en af drivkræfterne bag den løbende overgang fra analog til digital videoovervågning. Axis' produkter og løsninger fokuserer på sikkerhedsovervågning og fjernovervågning og er baseret på innovative, åbne teknologiplatforme. Axis har hovedsæde i Sverige og har aktiviteter verden over med afdelinger i over 20 lande og samarbejde med partnere i mere end 70 lande. Axis er grundlagt i 1984 og er børsnoteret på NASDAQ OMX under navnet AXIS. Yderligere oplysninger om Axis kan fås ved at besøge vores websted på www.axis.com


Yderligere oplysninger om Axis Communications kan fås ved at kontakte:
Sales Manager for Norden Magnus Zederfeldt, Axis Communications
E-mail: magnus.zederfeldt@axis.com
Tel: +46 46 272 18 66
Mobil: +46 708 90 18 66

Alle generelle presseforespørgsler bedes rettet til:
Søren Falgaard, Text100
E-mail: søren.falgaard@text100.com
Telefon: 33 36 53 33