Axis julkaisee lasertarkennusteknologiaa hyödyntävän PTZ-valvontakameran

Lund, 2016-09-09
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Perinteisten PTZ-kameroiden automaattitarkennus voi hidastua vaativissa valaistusolosuhteissa, kuten aamu- tai iltahämärässä. AXIS Q6155-E PTZ -verkkokameran sisältämä laser mittaa kupukameran ja kuvattavan kohteen välisen etäisyyden. Tämä nopeuttaa ja parantaa kameran tarkennusta, ja kuvat ovat aina selviä.

AXIS Q6155-E on ensimmäinen kupumallinen PTZ-verkkokamera, joka hyödyntää lasertarkennusteknologiaa. Se nopeuttaa ja tarkentaa automaattitarkennusta – myös haastavissa valaistusolosuhteissa.
Verkkovideoalan markkinajohtaja Axis Communications julkaisee kupumallisen AXIS Q6155-E PTZ -verkkokameran, jonka lasertarkennus nopeuttaa ja tarkentaa automaattitarkennusta – myös haastavissa valaistusolosuhteissa. Uusi tarkennusteknologia ja kupukameran korkea kuvanlaatu soveltuvat erinomaisesti henkilöiden ja muiden kohteiden nopeaan ja tarkkaan tunnistamiseen.

”Automaattitarkennus on yksi suurimpia perinteisten PTZ-kameroiden käyttöön liittyviä haasteita. Sillä on tapana hidastua vaikeissa valaistusolosuhteissa, kuten aamu- tai iltahämärässä”, sanoo Axis Communicationsin globaali tuotepäällikkö Kent Fransson. ”Axisin uuden lasertarkennusteknologian ansiosta kameran ja kohteen välisen etäisyyden mittaus onnistuu kaikissa valaistusolosuhteissa. Mittaus on entistä tarkempi ja onnistuu hetkessä. Näin kameran tarkennus on aina optimaalinen, ja kuvat aina selviä.”

AXIS Q6155-E -kameroissa käytetään Sharpdome-teknologiaa, joka mahdollistaa laajan kuvaamisen myös 20° kameran horisontin yläpuolella. Muita ominaisuuksia ovat HDTV-tarkkuus (1080p) ja 30-kertainen optinen zoomaus. Tehokkaan kameran lasertarkennus, uusi entistä parempi kuva-anturi, Axis Lightfinder -teknologia sekä Axisin Speed Dry -toiminto takaavat terävät kuvat myös haastavissa valaistus- tai sääolosuhteissa.

AXIS Q6155-E sopii erinomaisesti kaupunkivalvontaan, aidattujen alueiden ja tärkeiden kohteiden sekä kaupallisten ja teollisten tilojen, koulujen ja muiden julkisten tilojen valvontaan. Pienikokoinen ja virtaviivainen kamera on helppo sijoittaa ja sen kotelo voidaan maalata ympäristöön sopivaksi. Kameran PTZ-toiminto (panorointi, kallistus ja zoomaus) on nopea ja tarkka, se toistaa näkymän uskollisesti ja tarjoaa teräviä kuvia kaikista suunnista.

Axisin Zipstream-teknologia vähentää kaistanleveys- ja tallennustilavaatimuksia ja säilyttää tärkeät rikostekniset yksityiskohdat.

AXIS Q6155-E -kameroiden käyttöä tukevat alan laajin videonhallintaohjelmistovalikoima Axis Application Development Partner (ADP) -ohjelman kautta ja AXIS Camera Station. Kolmansien osapuolten videoanalyysisovelluksia voidaan asentaa täältä: AXIS Camera Application Platform. Integrointia nykyisiin videovalvontajärjestelmiin helpottaa ONVIF-tuki.

AXIS Q6155-E on saatavilla Axisin jakelukanavien kautta vuoden 2016 viimeisellä neljänneksellä ohjehintaan 3 199 dollaria.

Lisätietoja:
WP: http://www.axis.com/files/whitepaper/wp_laser_focus_67911_en_1606_hi.pdf
Video: http://www.axis.com/r/video-q6155e

Kuvia ja lisätietoja on osoitteessa
http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=q6155e


Lisätiedot:

Kristina Tullberg, PR- ja viestintäasiantuntija, Axis Communications Northern Europe
Puhelin: +46-46-272 18 72
Sähköposti: pressoffice-ne@axis.com

Tietoja Axis Communications -yhtiöstä

Axis tarjoaa älykkäitä turvallisuusratkaisuja, jotka auttavat tekemään maailmasta turvallisemman. Verkkovideoalan globaalina markkinajohtajana Axis näyttää suuntaa koko toimialalle kehittämällä jatkuvasti innovatiivisia, avoimiin sovelluksiin perustuvia verkkotuotteita - tarjoten asiakkaille lisäarvoa maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kautta. Axis ylläpitää pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihin ja tarjoaa heille osaamista ja viimeisimpiä verkkotuotteita sekä nykyisillä että uusilla markkina-alueilla. Axisin palveluksessa on yli 2100 sitoutunutta työntekijää yli 50 maassa ja heitä tukee yli 80 000 yhteistyökumppanin. Axis on perustettu vuonna 1984 ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiö on listattu Tukholman NASDAQ tunnuksella AXIS. Lisätietoja Axisista saat verkkosivuiltamme www.axis.com