Axis styrker sitt VMS-tilbud med lanseringen av AXIS Camera Station 5

Oslo, 2016-03-10
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

AXIS Camera Station 5 er et profesjonelt videohåndteringssystem (VMS) for mellomstore installasjoner bestående av 4 til 50 IP-kameraer. AXIS Camera Station er forhåndsinstallert på AXIS S10 NVR serie og i kombinasjon med Axis IP-produkter gir systemet en komplett løsning for videoovervåking med opptak.

Med gratis mobilapp for Android og iOS har brukeren ekstern tilgang til systemet på en enkel måte.
Axis Communications lanserer i dag en ny versjon av AXIS Camera Station. Nytt i AXIS Camera Station 5 er først og fremst gratis mobil app for iOS og Android, støtte for maskinvaredekoding og rendering av opptil tre 4K videostrømmer. Den nye versjonen har også støtte for å integrere IP kameraer fra andre produsenter en Axis.

Brukergrensesnittet er designet for å være intuitivt og enkelt å bruke. Et spesielt «Operatørmodus» gir effektiv håndtering både for den som ikke bruker systemet så ofte og for den mer aktive operatøren. AXIS Camera Station er spesielt designet for overvåking av produksjonsanlegg, skoler og butikker.

AXIS Camera Station 5 har støtte for maskinvaredekoding og optimert rendering for tydelig gjenskapelse av objekter som beveger seg raskt i høyoppløselige videosekvenser. En ny søkefunksjon «Video Scrubbing», gjør det mulig og raskt søke gjennom videoopptak fra flere kameraer samtidig. Ved hjelp av mobil-appen, kan brukerne nå enkelt se live video og innspilt material uansett man befinner seg.

Med AXIS Camera Station 5 kan brukerne fullt ut utnytte Axis’ store utvalg av nettverkskameraer og deres funksjoner, for eksempel 360 graders oversiktsopptak men med klient-dewarping, streaming av flere visninger, Axis Corridor Format, H.264 komprimering, Axis Zipstream-teknologi og avansert, kamerabasert bevegelsesdeteksjon. Annen funksjonalitet kan enkelt legges til med ACAP programmene.

I tillegg kan andre sikkerhets- og videoovervåkingsprodukter fra Axis brukes i systemet, for eksempel dørstasjoner for enkel identifisering og adgangskontroll eller høyttalere for utrop av meldinger.

«Pålitelighet er helt grunnleggende for alle videoovervåkingssystemer», sier Peter Friberg, Director
System & Services for Axis Communications. «AXIS Camera Station 5 gir, sammen med vårt brede sortiment av IP-sikkerhetsprodukter, en utprøvd og brukervennlig sikkerhetsløsning for installasjoner på for eksempel skoler, produksjonsanlegg og lignende».

Eksisterende AXIS Camera Station-kunder med opptil 32 enheter og alle AXIS S10 Recorder-kunder uansett systemstørrelse vil kunne benytte seg av en gratis oppgradering til AXIS Camera Station 5.

AXIS Camera Station 5 har en 30 dagers gratis prøveperiode, og kan lastes ned fra www.axis.com/products/axis-camera-station

Vil du ha mer informasjon om Axis Communications, vennligst ta kontakt med:

Kristin Tullberg, Communications specialist, Axis Communications
Telefon: + 46 46 272 1800, E-post: pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications:


Axis tilbyr intelligente sikkerhetsløsninger som baner vei for en smartere og tryggere verden. Ut fra sin posisjon som global markedsleder innenfor nettverksvideo driver Axis bransjen fremover ved en kontinuerlig lansering av innovative nettverksprodukter basert på en åpen plattform, og gir kundene høy verdi gjennom et globalt partnernettverk. Axis pleier langsiktig samarbeid med sine partnere, som tilbys kunnskap og banebrytende nettverksprodukter på eksisterende og nye markeder.
Axis har mer enn 2100 engasjerte medarbeidere i over 50 land over hele verden, og støttes av et nettverk på over 80 000 partnere. Det svenskbaserte selskapet Axis ble grunnlagt i 1984, og noteres på NASDAQ Stockholm under symbolet AXIS. Du finner mer informasjon om Axis på www.axis.com

Follow us on Twitter: @Axis_NEur