Axis vahvistaa videonhallintajärjestelmätarjontaansa AXIS Camera Station -versiolla 5

Lund, 2016-03-10
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

AXIS Camera Station 5 on monipuolinen videonhallintajärjestelmä (Video Management System, VMS) keskikokoisiin toteutuksiin, joissa on 4–50 IP-kameraa. Yhdessä AXIS S10 -sarjan verkkovideotallentimien ja Axisin IP-tuotteiden kanssa se muodostaa kattavan videovalvonta- ja tallennusratkaisun.

Ilmainen Android- ja iOS-sovellus tukee järjestelmän helppoa etäkäyttöä
Verkkovideoalan markkinajohtaja Axis Communications täydentää VMS-valikoimaansa keskikokoisiin toteutuksiin tarkoitetulla AXIS Camera Station -ohjelmiston versiolla 5. Sen uusia ominaisuuksia ovat laitetason purku, muiden valmistajien IP-kameroiden tuki, Axis Optimized Rendering -toiminto HD-tasoista tunnistamista varten sekä saumaton videoiden toisto kolmen jopa 4K-resoluutioisen videovirran avulla. Järjestelmän etäkäyttöä helpottaa uusi mobiilisovellus.

AXIS Camera Station on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Sen käyttöliittymässä on tehokas Operator Mode -tila, joka soveltuu sekä satunnaisille käyttäjille että vaativampaan käyttöön esimerkiksi suuremmissa kaupallisissa tai teollisissa tiloissa tai kouluissa.

AXIS Camera Station 5 tukee laitetason purkua sekä Axis Optimized Rendering -toimintoa. Uudella Scrubbing-toiminnolla on helppo selata usean kameran videokuvaa samanaikaisesti.

Android- ja iOS-laitteille on oma maksuton mobiilisovellus, jolla voidaan tarkastella kameroiden live-kuvaa ja videotallenteita.

AXIS Camera Station 5 mahdollistaa Axisin videovalvontakameroiden ja -teknologioiden ominaisuuksien monipuolisen hyödyntämisen: se tukee 360-asteista tallennusta, H.264-pakkausta, moninäkymäsyötettä, Axisin Corridor Formatia, Axisin Zipstream-teknologiaa sekä edistyneitä kamerapohjaisia videoliikkeentunnistimia. Muita toimintoja on tarvittaessa helppo lisätä Axis Camera Application Platform (ACAP) -sovelluksilla.

AXIS Camera Station 5:n kanssa voidaan käyttää myös muita Axisin turvallisuus- ja videovalvontaratkaisuja, kuten etäkulunvalvonnassa hyödynnettäviä ovipuhelimia ja videovalvontasovellusten torvikaiuttimia. Uusi versio tukee lisäksi muiden valmistajien IP-kameroiden integrointia järjestelmään.

”Videovalvontajärjestelmän luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää”, sanoo Axis-yhtiössä johtajana toimiva Peter Friberg. “AXIS Camera Station 5 ja Axisin muut johtavat IP-valvontatuotteet ovat luotettava ja helppo tapa toteuttaa valvontajärjestelmä esimerkiksi kouluissa ja teollisissa tiloissa.”

AXIS Camera Station 5 -päivitys on maksuton AXIS Camera Stationin aiempien versioiden käyttäjille, joiden järjestelmässä on enintään 32 laitetta, sekä kaikille AXIS S10 -tallentimien käyttäjille.

AXIS Camera Station 5 -kokeiluversio on käytettävissä maksutta 30 päivän ajan ja ladattavissa osoitteesta www.axis.com/products/axis-camera-station

Lisätiedot:

Kristina Tullberg, PR- ja viestintäasiantuntija, Axis Communications Northern Europe
Puhelin: +46-46-272 18 72
Sähköposti: pressoffice-ne@axis.com

Tietoja Axis Communications -yhtiöstä

Axis tarjoaa älykkäitä turvallisuusratkaisuja, jotka auttavat tekemään maailmasta turvallisemman. Verkkovideoalan globaalina markkinajohtajana Axis näyttää suuntaa koko toimialalle kehittämällä jatkuvasti innovatiivisia, avoimiin sovelluksiin perustuvia verkkotuotteita - tarjoten asiakkaille lisäarvoa maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kautta. Axis ylläpitää pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihin ja tarjoaa heille osaamista ja viimeisimpiä verkkotuotteita sekä nykyisillä että uusilla markkina-alueilla. Axisin palveluksessa on yli 2100 sitoutunutta työntekijää yli 50 maassa ja heitä tukee yli 80 000 yhteistyökumppanin. Axis on perustettu vuonna 1984 ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiö on listattu Tukholman NASDAQ tunnuksella AXIS. Lisätietoja Axisista saat verkkosivuiltamme www.axis.com