Sertifisering blir et viktig mål for alle Axis' partnere i Norge.

Oslo, 2015-02-02
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Kunnskapen vil bli satt på prøve. Nå lanserer Axis Communications, markedsleder innen nettverksvideo, sitt sertifiseringsprogram i Norge. Sertifiseringsprogrammet er beregnet på yrkesaktive personer i sikkerhetsbransjen som arbeider med installasjon av nettverksvideo.

Ny teknologi, nye bruksområder og nye muligheter gjør at kravene til kompetanse innen nettverksvideo er høyere enn noen gang. Opplæring er nøkkelen til fremgang, og sertifisering blir et bevis på profesjonalitet. Installatører og integratører i sikkerhetsbransjen må kunne tilby kundene trygge og korrekt installerte nettverksvideosystemer, og for å oppnå det, er det nødvendig med opplæring og sertifisering.

«Vi vil gi partnerne våre den ekspertisen som er nødvendig for å lykkes på det stadig mer konkurranseutsatte markedet. Det er viktig at nettversbaserte overvåkingssystemer er riktig utformet og installert, og at de vedlikeholdes på riktig måte. Sertifiseringsprogrammene er en viktig del av vårt arbeid for å gi sluttkunden mest mulig igjen for investeringen i nettverksvideo», sier Atul Rajput, Regional Director Axis Communications.

Axis' sertifiseringsprogram er skreddersydd for systemutviklere og tekniske selgere. Det måler kunnskapene både innen nettverkskameraprodukter, nettverksvideoløsninger og beste praksis i implementeringsteknologi.

«Vårt mål er at alle våre partnere skal gå gjennom vårt Axis Communications Academy program. For partnere som ønsker et bevis på sin kompetanse og arbeider for å få en høyere partnerstatus, er sertifisering et krav fra og med 2015», sier Atul Rajput.

Prøven er tilgjengelig fra og med 2. februar, og kan gjennomføres på Prometrics profesjonelle testsentre over hele landet. Prøven koster ca. 1.150 kroner.

Mer informasjon om sertifiseringsprogrammet og hvordan man forbereder seg til prøven, finner du på http://www.axis.com/events/nb/axis-certification/home

For mer informasjon om Axis Communications, kontakt:

Kristina Tullberg. PR og kommunikasjon spesialist, Axis Communications Northern Europe, Phone: + 46 46 272 1872, E-mail:pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications

Axis tilbyr intelligente sikkerhetsløsninger som baner vei for en smartere og tryggere verden. Ut fra sin posisjon som global markedsleder innenfor nettverksvideo driver Axis bransjen fremover ved en kontinuerlig lansering av innovative nettverksprodukter basert på en åpen plattform, og gir kundene høy verdi gjennom et globalt partnernettverk. Axis pleier langsiktig samarbeid med sine partnere, som tilbys kunnskap og banebrytende nettverksprodukter på eksisterende og nye markeder.

Axis har mer enn 1900 engasjerte medarbeidere i over 40 land over hele verden, og støttes av et nettverk på over 70 000 partnere i 179 land. Det svenskbaserte selskapet Axis ble grunnlagt i 1984, og noteres på NASDAQ Stockholm under symbolet AXIS. Du finner mer informasjon om Axis på www.axis.com.