Certificering bliver et vigtigt mål for alle Axis partnere i Danmark

København, 2015-02-02
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Kundskaberne vil blive sat på prøve. Nu introducerer Axis Communications - markedslederen inden for netværksvideo - sit certificeringsprogram i Danmark. Certificeringsprogrammet henvender sig til erhvervsaktive personer, som arbejder med netværksvideoinstallationer i sikkerhedsbranchen.

Ny teknik, nye applikationer og nye muligheder gør, at kravene til kompetence inden for netværksvideo er højere end nogensinde før. Uddannelse er nøglen til succes, og certificering bliver et bevis på professionalisme. Installatører og integratorer inden for sikkerhedsbranchen skal kunne tilbyde slutkunderne sikre og korrekt installerede netværksvideosystemer, og for at opnå dette kræves uddannelse og certificering.

”Vi ønsker at give vores partnere den ekspertise, som er nødvendig for at få succes på et stadig mere konkurrencepræget marked. Det er vigtigt, at netværksbaserede overvågningssystemer er korrekt udformede og installeret, og at de vedligeholdes på den rigtige måde. Certificeringsprogrammet er et vigtigt led i vores bestræbelser for at give slutkunden størst mulig værdi af sin investering i netværksvideo”, siger Atul Rajput, Regional Director Axis Communications.

Axis' certificeringsprogram er skræddersyet til systemudviklere og tekniske sælgere. Det måler viden inden for kendskab til netværkskameraprodukter, netværksvideoløsninger og bedste praksis inden for teknisk udførelse.

”Det er vores mål, at alle vores partnere skal gennemgå Axis Communications Academy programmet, og fra og med 2015 er certificering et krav for de partnere, som ønsker bevis for deres kompetence og stiler mod en højere partnerstatus”, siger Atul Rajput

Prøven er tilgængelig fra og med 2. februar og kan gennemføres på Prometrics professionelle testcentre i hele landet. Prøven koster ca. 900 SEK. Yderligere information om certificeringsprogrammet og om, hvordan man forbereder sig til prøven, findes her: http://www.axis.com/events/da/axis-certification/home

For yderligere oplysninger bedes du kontakte:

Kristina Tullberg, PR og kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications

Axis tilbyder intelligente sikkerhedsløsninger, der bidrager til en smartere og sikrere verden. I kraft af sin position som ledende på det globale marked for netværksvideo driver Axis branchen fremad ved kontinuerligt at lancere innovative netværksprodukter, der er baseret på en åben platform - og leverer værdifulde løsninger til kunderne via et globalt netværk af samarbejdspartnere. Axis har en række mangeårige samarbejdspartnere og formidler viden og banebrydende netværksprodukter til dem på eksisterende og nye markeder.

Axis har over 1.900 engagerede medarbejdere i over 40 lande rundt omkring i verden, som understøttes af et netværk af mere end 70.000 samarbejdspartnere i 179 lande. Axis er grundlagt i 1984 og er en svenskbaseret virksomhed, der er noteret på NASDAQ Stockholm under børsnavnet AXIS. Yderligere information om Axis findes på vores websted www.axis.com