Axis lancerer mobilovervågningsapps til små systemer

København, 2014-09-24
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Nem og hurtig adgang til overvågningssystem fra mobilenheder er vigtigt for folk på farten. Axis lancerer nu mobilaplikationer til Apple iPhone og Android-enheder til brug sammen med AXIS Camera Companion og hostede videoløsninger.

Mobilovervågningsapps gør det muligt at få adgang til et overvågningssystem via internettet til direkte visning eller optagelse fra hjemmet eller et andet sted.
Axis Communications er verdens førende inden for netværksvideo. Virksomheden lancerer i dag mobilovervågningsapps til AXIS Camera Companion og hostede videoløsninger.

”Ved at fuldende vores produkt med de mobilapps, vi har udviklet internt, kan vi sikre optimal ydelse og fuld kompatibilitet med vores omfattende produktportefølje”, siger dirketør for Solution Management Peter Friberg. ”Det at give nem adgang til overvågningsvideo i høj opløsning giver vores kunder de værktøjer, de behøver til at kunne sikre deres drift, uanset hvor de er”.

Mobilovervågningsapps giver brugeren mulighed for at skifte fra direkte visning til optagede videoer fra et hvilket som helst sted inden for deres overvågningssystem. Den integrerede tidslinje informerer om udløste hændelser og giver brugeren mulighed for at reagere prompte. Enkelte billeder og interessant video kan nemt lagres på mobilenheden og deles, når det er nødvendigt.

For at styrke produktet yderligere lancerer Axis mobilapps med den opdaterede version af AXIS Camera Companion 2.2, der understøtter Axis Mobile Streaming. Denne teknologi er specialudviklet til at give hurtig og nem adgang til direkte visning og optagne videoer i høj opløsning, selv ved installationer, hvor båndbredden er begrænset.

Vores apps kan hentes gratis og er kompatible med iOS- og Android-enheder. Den nye app til AXIS Camera Companion kan hentes fra axis.com. Den nye app* til hostet video er planlagt til at være tilgængelig til hentning fra oktober. For yderligere oplysninger og links til hentning henvises til www.axis.com/hosting/

*Appen til hostede videoløsninger er beregnet til brug med de produkter, der leveres af Axis' netværk af videotjenesteudbydere.


For yderligere oplysninger bedes du kontakte:
Kristina Tullberg, PR og kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications
Axis tilbyder intelligente sikkerhedsløsninger, der bidrager til en smartere og sikrere verden. I kraft af sin position som ledende på det globale marked for netværksvideo driver Axis branchen fremad ved kontinuerligt at lancere innovative netværksprodukter, der er baseret på en åben platform - og leverer værdifulde løsninger til kunderne via et globalt netværk af samarbejdspartnere. Axis har en række mangeårige samarbejdspartnere og formidler viden og banebrydende netværksprodukter til dem på eksisterende og nye markeder.

Axis har over 1.600 engagerede medarbejdere i over 40 lande rundt omkring i verden, som understøttes af et netværk af mere end 65.000 samarbejdspartnere i 179 lande. Axis er grundlagt i 1984 og er en svenskbaseret virksomhed, der er noteret på NASDAQ OMX Stockholm under børsnavnet AXIS. Yderligere information om Axis findes på vores websted www.axis.com .