Axis styrker sitt nærvær på det norske markedet

Oslo, 2014-09-15
This content is available in the following languages: Norwegian Bokmål

Svenske Axis Communications, markedsledende innenfor nettverksvideo, styrker nå sitt nærvær på det norske markedet ved å ansette en erfaren og dedikert Key Account Manager som skal ha base i Oslo.

Øystein Hjell ble i august 2014 ansatt som Key Account Manager for Norge. Øystein har base i Oslo, og med sine 20 års erfaring i sikkerhetsbransjen bringer han med seg en omfattende kompetanse og forståelse for markedets behov og utfordringer.

Fredrik Thor, salgsansvarlig for Nord-Europa hos Axis Communications: «Med ansettelsen av Øystein er vår ambisjon nå å styrke vårt nærvær i Norge. Det er et viktig marked for oss, og vi vil kunne tilby eksisterende og blivende kunder lokal og førsteklasses salgsstøtte. Vi er veldig glade for å ha Øystein med på laget, og har stor tillit til at han vil styrke båndene til våre norske partnere og kunder ytterligere.»

Øystein har bakgrunn som Key Account-ansvarlig og produktsjef hos Elektronix Com-Scan og EET Europarts i Norge. Han er utdannet elektroingeniør og har bred kompetanse på Axis’ produkter.

«Jeg har arbeidet i mange år med Axis, og etter å ha blitt omtalt som Mr. Axis i Norge i noen år nå, er det stort å komme på innsiden av et selskap jeg har jobbet sammen med i så lang tid. Jeg gleder meg til å representere Axis på fulltid i Norge», sier Øystein Hjell, KAM Norge, Axis Communications


For mer informasjon om Axis Communications, kontakt:
Kristina Tullberg. PR spesialist, Northern Europe, Axis Communications
Phone: + 46 46 272 1872
E-mail:pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications
Axis tilbyr intelligente sikkerhetsløsninger som baner vei for en smartere og tryggere verden. Ut fra sin posisjon som global markedsleder innenfor nettverksvideo driver Axis bransjen fremover ved en kontinuerlig lansering av innovative nettverksprodukter basert på en åpen plattform, og gir kundene høy verdi gjennom et globalt partnernettverk. Axis pleier langsiktig samarbeid med sine partnere, som tilbys kunnskap og banebrytende nettverksprodukter på eksisterende og nye markeder.

Axis har mer enn 1600 engasjerte medarbeidere i over 40 land over hele verden, og støttes av et nettverk på over 65 000 partnere i 179 land. Det svenskbaserte selskapet Axis ble grunnlagt i 1984, og noteres på NASDAQ OMX Stockholm under symbolet AXIS. Du finner mer informasjon om Axis på www.axis.com.