Axis lancerer faste netværkskameraer med alle funktioner med WDR i HDTV 1080p

København, 2014-06-12
This content is available in the following languages: Danish, English, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

AXIS Q1615- og AXIS Q1615-E-netværkskameraer er designet til alsidig og robust installation i barske miljøer. De nye kameraer tilbyder exceptionel billedkvalitet og opfylder brugerbehovene for overvågning indendørs og udendørs, dag og nat.

AXIS Q1615-kameraer giver ikke kun fuld HD-opløsning, men skifter også automatisk indstilling mellem højdynamiske scener og lysfindertilstand og sikrer, at alle detaljer optages på samme tid i mørke og lyse områder, se film.
Axis Communications er markedsleder inden for netværksvideo og introducerer nye produkter i den succesrige AXIS Q16-serie. De seneste kameraer tilbyder en lang række nye funktioner, bl.a. bredt dynamisk område (Axis’ WDR*-Forensic Capture), lysfinder, HDTV 1080p-opløsning, elektronisk billedstabilisering og stødregistrering.

”Beskyttelse af lufthavne, togstationer og regeringsbygninger samt perimetersikring er blot nogle eksempler på situationer, hvor billedkvalitet er afgørende for at minimere undersøgelsestiden og beskytte aktiver - selvom lysforholdene er ekstremt dårlige”, siger Erik Frännlid, Director of Product Management på Axis. ”De nye AXIS Q1615-kameraer tilbyder ikke bare fuld HD-opløsning, men skifter også automatisk indstilling mellem højdynamiske scener og lysfindertilstand og sikrer, at alle detaljer optages i mørke og lyse områder samtidig. De nye kameraer er også vores første, faste kameraer, der giver 50/60 billeder pr. sekund i HDTV 1080p-opløsning. Det er to gange den normale billedhastighed, og derfor kan kameraerne nemmere optage jævn video, når folk eller køretøjer bevæger sig hurtigt”.

Udover evnen til glidende overgang mellem dynamisk WDR-optagelse og lysfindertilstand tilbyder indendørskameraet AXIS Q1615 og AXIS Q1615-E-kamera, der er klar til udendørs brug, forskellige billedbehandlingsfunktioner til at forbedre billedernes anvendelighed, såsom korrektion af konveksforvrængning, elektronisk billedstabilisering for faste billeder i et miljø med kraftige vibrationer. Derudover understøtter de faste kameraer også høj profil i H.264 og forbedret styring af den maksimale bithastighed, hvilket sikrer, at båndbredden forbliver inden for de definerede grænser.

Systemintegratorer, der er involveret i store kamerainstallationer, vil drage fordel af funktioner, såsom den serielle kommunikationsport og ind-/udgangsporten med 12 V DC-udgang for strømforsyning af eksterne enheder, som f.eks. PIR-sensorer. AXIS Q1615-kameraer giver med deres høje ydelse mulighed for at køre avancerede programmer problemfrit via AXIS Camera Application Platform. Installatører vil finde nye, innovative indbyggede funktioner, der betyder kortere installationstid og sikrer øjeblikkelig videokvalitet, såsom niveauassistent og automatisk rotation, som garanterer, at videoen er i den bedste kvalitet, uanset kameraets tilstand og det miljø, som det er installeret i. Takket være stødregistreringsfunktionen kan kameraerne sende en alarm til personale eller afspille et lydklip ved forsøg på hærværk - en fremragende funktion f.eks. i skoler og offentlig transport. AXIS Q1615-E - modellen der er klar til udendørs brug - kan modstå barske vejrforhold, og indkapslingen beskytter mod stød og hærværk.

AXIS Q1615/-E-kameraer understøttes af branchens største base af videoadministrationssoftware gennem Axis Application Development Partner Program og AXIS Camera Station. Kameraerne inkluderer support til AXIS Camera Companion, AXIS Camera Application Platform, AXIS Video Hosting System og ONVIF for nem integration af kamerasystem og til programudviklere, så de kan udstyre kameraet med intelligente funktioner.

Ifølge planen bliver AXIS Q1615/-E-kameraer tilgængelige i tredje kvartal af 2014 til en vejledende detailpris på 1099 USD/1399 USD gennem Axis' distributionskanaler.

Billeder og andre ressourcer findes på: www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=q1615

*WDR – Forensic Capture optimizes video for forensic purposes by enabling an extremely high level of detail to be visible in both dark and bright areas of a scene. It is the result of years of development at Axis combined with the best imaging components on the market. An Axis camera with WDR – Forensic Capture applies advanced algorithms to optimize image quality and includes the ability to seamlessly transition between WDR and low-light mode.

For yderligere oplysninger bedes du kontakte:
Kristina Tullberg, PR og kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications
Axis tilbyder intelligente sikkerhedsløsninger, der bidrager til en smartere og sikrere verden. I kraft af sin position som ledende på det globale marked for netværksvideo driver Axis branchen fremad ved kontinuerligt at lancere innovative netværksprodukter, der er baseret på en åben platform - og leverer værdifulde løsninger til kunderne via et globalt netværk af samarbejdspartnere. Axis har en række mangeårige samarbejdspartnere og formidler viden og banebrydende netværksprodukter til dem på eksisterende og nye markeder.
Axis har over 1.600 engagerede medarbejdere i over 40 lande rundt omkring i verden, som understøttes af et netværk af mere end 65.000 samarbejdspartnere i 179 lande. Axis er grundlagt i 1984 og er en svenskbaseret virksomhed, der er noteret på NASDAQ OMX Stockholm under børsnavnet AXIS. Yderligere information om Axis findes på vores websted www.axis.com.