Axis laskee markkinoille maailman pienimmän HDTV-verkkokameran

Lund, 2013-03-26
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål

Se on vesitiivis, teräväpiirto, eikä huulipunaa kookkaampi. AXIS M2014-E verkkokamera on luotu sisätiloihin tai kauppojen, hotellien tai pienehköjen toimistotilojen ulkopuolelle asennettavaksi. Kameran koko on 3,2 x 7,6 cm ja sen HDTV-resoluutio on 720 pikseliä, mikä tekee siitä maailman pienimmän HDTV-verkkokameran.

”AXIS M2014-E on tehty pienten ja keskisuurten tilojen valvontaan. Pääyksikön ja erillisen kameran sisältävän kokonsa ja ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta se antaa maksimaalisen joustavuuden alueilla, joilla ei aiemmin ole ollut mahdollista käyttää yhtä hyvän kuvalaadun takaavaa kameraa”, AXIS Communications -toiminnon Pohjois-Euroopan myyntipäällikkö Fredrik Thor sanoo.

720 pikselin HDTV-resoluution lisäksi kamera antaa H.264-tiivistettyjä videovirtoja, mikä optimoi voimakkaasti kaistan leveyden ja tallennuksen tekemättä myönnytyksiä kuvan laadun suhteen.

AXIS M2014-E tukee videoliiketunnistusta ja sisältää niin kutsutun I/O-portin, joka voidaan kytkeä esim. sensoriyksiköihin ja ulkoisiin siirtoihin hälytyksen tai kulkujärjestelmän aktivoimiseksi. Sen avulla kamera voi havaita tapahtuman ja käynnistää automaattisia toimenpiteitä kuten esim. videotallennuksen tai hälytysviestin lähetyksen.

Kamera on IP66-luokiteltu, minkä johdosta se on suojattu pölyä ja voimakasta sadetta vastaan. Virransyöttö tapahtuu verkostosta (Power over Ethernet), mikä vähentää johtojen tarvetta asennuksessa. Se voidaan myös kytkeä tavalliseen virranlähteeseen.

Kamera tuodaan markkinoille vuoden 2013 toisen neljänneksen aikana, ja sen suositeltu ohjehinta on 329 euroa.

Kuvia ja lisätietoja saa osoitteesta: http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=accom.


Lisätietoja:
Lena Hedén, PR- ja markkinointijohtaja, Axis Communications
Puh: +46 46 272 1800, sähköposti: pressoffice@axis.com

Tietoja Axis Communications yhtiöstä
Verkkovideon markkinajohtajana Axis on turvallisemman, älykkäämmän ja varmemman maailman luomisen kärjessä –rakentaen sillan analogisen ja digitaalisen valvonnan välille. Yhtiö tarjoaa ammattimaisten asennusten verkkovideoratkaisuja. Axisin tuotteet ja ratkaisut pohjautuvat innovatiiviseen teknologiajärjestelmään.
Axisin henkilökunta koostuu yli 1000 omistautuneesta työntekijästä, toimien 40 toimipisteessä ympäri maailmaa. Yhteistyökumppaneita on 179 maassa. Perustettu vuona 1984, Axis on ruotsalainen it-yhtiö, joka on listattu Tukholman NASDAC OMX pörssissä tunnuksella AXIS. Lisätietoja Axisista saat verkkosivuiltamme www.axis.com.