Ingyenes Axis alkalmazás hálózati videoeszközök menedzsmentjéhez

Budapest, 2012-09-25
This content is available in the following languages: Hungarian

Az Axis Communications, a hálózati videomegoldások vezető gyártója szeptember 25-én bejelentette Axis Camera Management alkalmazásának frissítését. Az AXIS Camera Management a telepítők és rendszergazdák hatékony eszköze, melynek segítségével az Axis hálózati videoeszközöket helyezhetik üzembe és menedzselhetik, és amely központi helyről biztosítja egy rendszer vagy akár több helyszín felügyeletét, alkalmazások telepítését.

Az AXIS Camera Management programot Axis eszközökre épülő hálózati videorendszerek hatékony menedzsmentjéhez tervezték. Több helyszínen telepítve akár több ezer kamera és videoenkóder felügyelhető egy központi helyről. Szabványos hálózati protokollok alkalmazásával és könnyen kezelhető felhasználói felületével egyszerű konfigurálást, karbantartást, szoftverfrissítési megoldást nyújt rendszergazdák és telepítők számára legyen szó egy vagy akár több videoeszközről.

„A kamerák hatékony menedzsmentje kulcsfontosságú egy nagy biztonsági rendszerben, ezért az Axis Camera Management fontos része a teljes kínálatunknak. Azzal, hogy egy ilyen központi felügyeletet biztosító alkalmazással rendelkezünk, tovább erősítjük pozícióinkat a rendszergazdáknál” – mondta Peter Friberg az Axis rendszerekért és szolgáltatásokért felelős igazgatója.

Az AXIS Camera Management automatikusan megtalálja a hálózathoz csatlakozó Axis kamerákat és egyéb Axis eszközöket. Automatikusan beállítja az IP-címeket, konfigurál többféle eszközt, és információt biztosít állapotukról. A karbantartás egyszerűsítése érdekében automatikusan figyelmeztet, ha új firmware érhető el, letölti és frissíti azokat az eszközökben. A felhasználók a különböző hálózati videoeszközök esetében szekvenciális és párhuzamos firmware-frissítést is végrehajthatnak.

Az AXIS Camera Management új verziója együttműködik a nyílt AXIS Camera Application Platformmal, így külső fejlesztők alkalmazásai is telepíthetők és regisztrálhatók az Axis kamerákban és videoenkóderekben.

Az AXIS Camera Management 3.10 az AXIS Camera Management 2.0 verziót váltja. Az új alkalmazás kompatibilis minden 4.40, vagy magasabb verziószámú firmware-rel működő Axis termékkel.

Az AXIS Camera Management 3.10 október 15-től tölthető le a termék weboldaláról:
http://www.axis.com/products/cam_mgmt_software/

Az AXIS Camera Management alkalmazás az Axis kamerák számára biztosít központi rendszermenedzsmentet egy vagy több telephelyre kiterjedő hálózati videorendszerekben, lehetővé teszi a hálózati kamerák hatékony menedzsmentjét, az alkalmazások könnyű telepítését a rendszergazdák és a telepítők számára.

Az Axis Communicationsről:
Az Axis a világ vezető hálózati videorendszer-gyártója, amely élen jár az analóg videomegoldások IP alapúra váltásában. A professzionális felhasználók számára ajánlott hálózati eszközei és megoldásai innovatív, nyílt platformokon alapulnak.
Az Axis világszerte 40 helyen több mint 1000 szakembert alkalmaz. Partnerein keresztül 179 országban van jelen. A Svédországban 1984-ben alapított IT-vállalatot a tőzsdén a NASDAQ OMX Stockholm jegyzi Axis ticker alatt. További információért kérjük, látogasson el a www.axis.com weboldalra.

Az Axis Communicationsről további információkért kérjük lépjen kapcsolatba:
Lena Hedén, PR Marketing Manager-rel. Axis Communications
Telefon: + 46 46 272 1800, E-mail: pressoffice@axis.com

Az Axis Communications magyarországi disztribútorai:
Anixter Magyarország Kft.
Aspectis Kft.
HRP Hungary Kft.