Axis introduceert nieuwe trainingen

Rotterdam, 2010-nov-08
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Video Encoder, webinars en Webbased trainingen voor installateurs en system integrators

Binnen de videosurveillance-markt worden steeds vaker digitale netwerkvideosystemen ingezet, in plaats van analoge oplossingen. Axis Communications, leverancier van IP-beveiligingcamera's, breidt daarom het trainingsaanbod uit om system integrators en installateurs op het juiste niveau van kennis en ervaring te brengen om effectief IP-gebaseerde video-oplossingen te kunnen installeren en toepassen. Naast de al langer bestaande Fundamentals-trainingen, is het aanbod van de Axis Communications' Academy nu uitgebreid met complete Webbased trainingen, specifieke Video Encoder trainingen en
Nederlandstalige webinars.

Network Video Fundamentals en Solutions vormen de bouwstenen van het trainingsprogramma van de Axis Communications' Academy. De basisprincipes zijn ontwikkeld en verder verfijnd om aan te sluiten op de opleidingseisen van professionals op het gebied van analoge CCTV, maar ook op die van IT-specialisten. De Webinars zijn online trainingen van ongeveer 1 uur, waarin tevens gelegenheid is vragen te stellen aan de trainer. Webbased trainingen gaan veel dieper en omvatten meerdere modules. Webinars zijn trainingen die online live te volgen zijn, waarbij tevens de mogelijkheid bestaat direct vragen te stellen aan de trainer.

Video Encoder Training
De Video Encoder training is een technische training ontwikkeld voor systeem-ontwerpers, installateurs en adviseurs. Een video encoder digitaliseert analoge video signalen en stuurt digitale beelden direct over een IP-netwerk, zoals een LAN, intranet of internet. Het integreert een analoog videosysteem in een netwerkvideosysteem en stelt de gebruikers in staat om live beelden te bekijken via een webbrowser of via videomanagementsoftware op een lokale of externe computer. De bestaande vaste en beweegbare analoge camera's zijn eenvoudig te integreren in het netwerkvideosysteem, door gebruikmaking van de AXIS video encoders. De training leert deelnemers de Axis video encoders te configureren en optimaliseren om zo de voordelen van digitale technologie te benutten met behoud van investeringen in analoge oplossingen.

Voor een overzicht van alle trainingen, de cursuskalender en overige informatie, ga naar http://www.axis.com/nl/academy.


Privacy

Privacy staat hoog in het vaandel. De camerabeelden worden niet opgeslagen en het controlecentrum is alleen toegankelijk voor medewerkers. Ook reageren klanten en ondernemers positief op het systeem. Bovendien moeten klanten toestemming geven om gefilmd te worden. Bij weigering van die toestemming mag de klant ook niets kopen.


Over Axis

Axis is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge op digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht en bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen.

Axis is in 1984 opgericht in Zweden en opereert wereldwijd, met kantoren in 20 landen en door samenwerking met partners in meer dan 70 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd aan de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op: www.axis.com.

Voor meer informatie:


Axis Communications BV
Edwin Beerentemfel
Telefoon: 010 – 750 46 00
E-mail: edwin.beerentemfel@axis.com

Whizpr
Willemijn Vader
Telefoon: 0317 - 410 483
E-mail: axis@whizpr.nl