Axis dokumentserver paketeras med ny HP Scanjet modell, ökar produktiviteten och minskar kostnaderna

Lund, 2007-jun-07
This content is available in the following languages: English, Swedish

Axis Communications meddelar idag att AXIS 70U dokumentserver kommer att ingå i en paketlösning tillsammans med HP ScanJet 7650n flatbäddsskanner. Lösningen är idealisk för små och medelstora företag och kommer att innebära ökad produktivitet samt sänkta kostnader. Under 2006 började lösningen säljas i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA), och nu blir den även tillgänglig för kunder på den amerikanska marknaden.

– Försäljningen av AXIS 70U dokumentserver för nätverk har ökat signifikant under 2006 till följd av vårt samarbete med HP. Lösningen har haft stor framgång i EMEA, och vi är övertygade om att denna kommer att fortsätta även på den amerikanska marknaden, säger Fredrik Nilsson, general manager, Axis Communications.

Lösningen kan digitalisera och hantera pappersbaserad information. Användaren behöver bara skanna in en bild, blankett eller dokument, välja en mottagare från listan i AXIS 70U och trycka på ”send”. Därefter digitaliseras det inskannade dokumentet och skickas som bilaga till mottagaren i tre enkla steg. Lösningen erbjuder betydligt lägre kostnader, är snabbare och mer pålitlig än bud, fax eller traditionell post. Den kan skanna och skicka pappersdokument via e-post och till filservrar, samt integreras i dokumentarkiveringssystem och databaser med ett inbyggt XML API.

HP Scanjet 7650n levereras med AXIS 70U och kommer att kunna köpas i USA från och med juni månad 2007.

Om Axis


Axis är ett IT-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning. Axis produkter och lösningar är inriktade på säkerhetsövervakning och fjärrövervakning, baserade på innovativa och öppna tekniska plattformar.
Axis är ett Sverigebaserat företag som agerar globalt via egna kontor i 18 länder och genom partnersamarbete i mer än 70 länder. Axis grundades 1984 och är noterat på Nordiska listan i kategorin Mid Cap, Information Technology. Mer information om Axis finns på www.axis.com.