Axis Communications breidt team uit voor Small Systems-strategie

Bruxelles, 2016-apr-28
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Met de recente lancering van de AXIS Companion Line, heeft Axis Communications een nieuwe strategie aangekondigd voor videobeveiligingsoplossingen voor kleine bedrijven. Deze small systems markt biedt in de toekomst uitstekend groei perspectief, en dus zet Axis hierop in. Naast deze geheel nieuwe productlijn, is ook een partnerkanaal met bijbehorend support opgezet. Om de markt goed te kunnen bedienen, heeft Axis Communications zijn team uitgebreid met drie nieuwe medewerkers.

“De beslissing dat we beveiligingsoplossingen aan kleine bedrijven zouden gaan aanbieden, hebben we al een tijd geleden genomen. Het is niet alleen een nieuwe productlijn, maar we hebben ook een uitgebreide strategie ontwikkeld waar sales natuurlijk een onderdeel van is. Met onze nieuwe collega’s ben ik er zeker van dat we de juiste tools en support kunnen bieden aan IT-resellers en installateurs die het MKB bedienen”, aldus Tanja Hilpert, Directeur Sales Midden-Europa bij Axis Communications.

AXIS Companion Line biedt nieuwe zakelijke perspectieven voor IT-resellers en installateurs die al IT-, beveiligings- en electriciteitsdiensten leveren in het MKB. Er is een speciale rol voor het Inside Sales-team weggelegd om de juiste support te bieden aan deze toekomstige AXIS Companion Specialisten. Daarom wordt het team uitgebreid met nieuwe collega’s in DACH en Benelux.

Eén van de nieuwe talenten is Nathalie Legault-Forest. Deze Canadese uit Montreal spreekt naast Frans ook vloeiend Nederlands en Engels. Sinds april versterkt zij het Benelux Inside Sales-team met haar ervaring in sales- en accountmanagement bij onder andere Procter&Gamble en Alan Rogers. Werkend vanuit het Nederlandse Axis Communications-kantoor in Capelle a/d IJssel, focust ze zich op de ontwikkeling van small systems in deze, voor Axis Communications, nieuwe markt. De nieuwe AXIS Companion Line zal hier een belangrijk onderdeel van zijn.

Meer mankracht voor het München Sales team.

Tayfun Buyar start in mei en gaat zich richten op de small business-markt. De afgelopen jaren heeft hij voor Techdata gewerkt. In zijn nieuwe functie richt hij zich zowel op het versterken van de Axis small business-strategie, als het rekruteren en trainen van Companion-specialisten. Hij zal werken vanuit het kantoor in München.

Voor het onderdeel Medium Business, heeft Axis een zeer ervaren IP-video-expert aangenomen, met 14 jaar ervaring bij Videor en Viasys Intelligent Video GmbH. Thorsten Grimm werkt vanaf 1 April in Salesteam als Key Account Manager Medium Business.


Over Axis Communications

Axis biedt intelligente beveiligingsoplossingen voor een slimmere en veiligere wereld. Als marktleider in netwerkvideo zet Axis de toon in de markt door de introductie van innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten – gebaseerd op een open platform – via een wereldwijd partnernetwerk. Axis ontwikkelt langetermijnrelaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten.

Axis heeft wereldwijd meer dan 2100 toegewijde werknemers met vestigingen in meer dan 50 landen en een mondiaal netwerk met ruim 80.000 partners. Axis is opgericht in 1984 in Zweden en staat genoteerd op de NASDAQ Stockholm onder de beurscode AXIS.
Meer informatie over Axis op www.AXIS.com.