Axis reikt partner awards uit tijdens jaarlijkse Axis Partnerdag

Bruxelles, 2014-jun-05
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

ESSC ontvangt ’Loyalty award’ ; Telebrava ’Newcomer of the Year’

Axis Communications, wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkcamera’s, heeft tijdens zijn jaarlijkse Axis Partnerdag die op 4 juni plaatsvond, enkele partners beloond met een award. Deze werden overhandigd door Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe en Ray Mauritsson, CEO van Axis, die deze Partnerdag bijwoonde. Tijdens de Axis Partnerdag werden partners bijgepraat over trends op het gebied van netwerkvideo. Vanuit strategisch oogpunt was er speciale aandacht voor de eerste 4K camera en werden de toekomstplannen van Axis vanuit een business oogpunt belicht.

Er zijn awards in diverse categorieën uitgereikt:
Loyalty Award: ESSC
Best Growing Partner Award: Een Veilig Gevoel
Project of the Year Award: Siemens - Crane project
Newcomer of the year Award: Telebreva
Best Distribitor of the Year Award: Anixter

Edwin Roobol: “Axis blijft investeren in een lange termijn relatie met haar partners. Zowel op het vlak van kennisuitwisseling als op het vlak van servicegerichte ondersteuning. Zo kunnen partners op Axis een beroep doen voor de nodige trainingen en certificatie, essentieel in een snel innoverende netwerkcameramarkt. Hierdoor kunnen Axis partners hun eindklant veel beter en gerichter totaaloplossingen bieden, wat hun toegevoegde business waarde aanzienlijk verhoogt.” Hij vervolgt: ”We zijn verheugd vandaag een aantal van onze partners extra te kunnen belonen voor hun inzet en hopen onze samenwerking in de toekomst even succescol verder te zetten.”

Over Axis
Axis biedt intelligente beveiligingsoplossingen voor een slimmere en veiligere wereld. Als wereldwijd marktleider in netwerkvideo zet Axis de toon in de sector door het introduceren van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige netwerkproducten, gebaseerd op een open platform, via een wereldwijd partnernetwerk. Axis ontwikkelt lange termijn relaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten.
Axis heeft wereldwijd meer dan 1.600 toegewijde werknemers met kantoren in meer dan 40 landen en een samenwerking met ruim 60.000 partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 in Zweden en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over AXIS op www.AXIS.com