Axis deelt eerste Channel Awards uit

Rotterdam, 2011-feb-01
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Rotterdam, 01 februari 2011 - Axis Communications heeft tijdens zijn jaarlijks Partner Kick-off event voor het eerst de Channel Awards in de Benelux uitgereikt. De prijzen zijn een waardering voor de toewijding en kennis van partners en vormen een stimulans voor de samenwerking in de toekomst.

In totaal reikte Axis zes awards uit, waarbij zowel bedrijven als specifieke personen in de prijzen vielen. De winnaars:
Maxcom - Best Distributor of the Year 2010
Ajax Chubb Varel - Best Solution Partner of Year 2010
Belgacom ICT - Best New Partner of the Year 2010
Daniel André, G4S - Best Sales Representative of the Year 2010
Joost Ebels, Honeywell Building Solutions - Best Solution Architect of the Year 2010
Videotronic Infosystems Nederland - Best Project of the Year 2010

Edwin Beerentemfel, Manager Business Development van Axis: “Axis heeft vanaf de start een intensief partnercontact nagestreefd en we zullen niet van deze strategie afwijken. De partners zijn heel belangrijk voor onze positie in de markt. Om deze waardering nog concreter te maken, willen we hen belonen middels een award-programma. De winnaars vallen positief op door hun kennis van zaken en hun toewijding aan de Axis-producten. Dit wordt ondersteund door een omzet die significant bijdraagt aan het totale resultaat. Het is een uiting van vertrouwen in het partnerschap.”

Anthonie van der Ploeg van de Best Distributor of Year 2010, Maxcom: “We zijn trots op deze onderscheiding en vinden het goed dat Axis de awards in het leven roept. Het is een blijk van vertrouwen in de relatie en een vorm van waardering voor onze inzet om de producten in de best mogelijke oplossing in de markt te zetten.”

Privacy
Privacy staat hoog in het vaandel. De camerabeelden worden niet opgeslagen en het controlecentrum is alleen toegankelijk voor medewerkers. Ook reageren klanten en ondernemers positief op het systeem. Bovendien moeten klanten toestemming geven om gefilmd te worden. Bij weigering van die toestemming mag de klant ook niets kopen.

Over Axis
Axis is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge op digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht en bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen.

Axis is in 1984 opgericht in Zweden en opereert wereldwijd, met kantoren in 20 landen en door samenwerking met partners in meer dan 70 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd aan de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op: www.axis.com.


Voor meer informatie:
Axis Communications BV
Edwin Beerentemfel
Telefoon: 010 – 750 46 00
E-mail: edwin.beerentemfel@axis.com

Whizpr
Inez Diepenbach / Willemijn Vader
Telefoon: 0317 - 410 483
E-mail: axis@whizpr.nl