Segurança dos produtos

Visão geral

A Axis segue as melhores práticas do setor relacionadas a gerenciamento e resposta a vulnerabilidades de segurança em nossos produtos para minimizar os riscos de exposição. A Axis não pode garantir que todos os produtos e serviços estejam livres de falhas capazes de serem exploradas por ataques mal-intencionados.

Informações de contato

Se você identificar uma vulnerabilidade de segurança no produto ou serviço Axis, comunique o problema imediatamente. A identificação rápida de vulnerabilidades de segurança é crítica para a eliminação de ameaças potenciais.

Usuários finais, parceiros, fornecedores, grupos da indústria e pesquisadores independentes que identificarem um risco potencial são encorajados a entrar em contato por e-mail com product-security@axis.com

Observação: product-security@axis.com só responderá a possíveis vulnerabilidades nos produtos. Para perguntas e solicitações gerais, contate: Suporte técnico: www.axis.com/support

Geral: www.axis.com/contact-us

News update

2017-12-01 Security Advisory for ACV-120444 Axis CGI parser published.  Latest firmware includes patchese for these vulnerabilities.

2017-11-28 Security Advisory for CVE-2016-2147/48 (Busybox/DHCP) and CVE-2016-6255/CVE-2016-8863 (UPnP) published.  Latest firmware includes patchese for these vulnerabilities.

2017-07-18 Technical background behind ACV-116267 ("Devil's Ivy") has been published by the 3:rd party here. Patched firmware is available for all affected products in the firmware download section.

2017-07-10 Published advisory for vulnerability ACV-116267 ("Devil's Ivy") .  Patched firmware for affected products is available at firmware download.  The 3:rd party organization that discovered the vulnerability will publish a report and CVE on July 18, instead of July 10 which was previously announced.

2017-07-07 Announcement of critical vulnerability ACV-116267

2017-06-22 Whitepaper  Cybersecurity Concepts & Terminology published.

2017-05-10 AXIS Academy Cybersecurity online course is now available.
(Login to My AXIS account is required)

2017-05-02: AXIS Vulnerability Policy updated with new layout and clarifications.

2017-04-12: AXIS Camera Hardening Guide updated with adjusted recommendations, structure and helpful content.