Belgium

Puntensysteem voor partners bij partnerwebinars

Ieder bedrijf met een Axis Partner-status (Authorized, Solution Silver of Solution Gold) dat aan de georganiseerde partnerwebinars deelneemt, ontvangt voor iedere deelname 5 punten. Een partner dat op deze manier 20 punten heeft verzameld (deelname aan vier partnerwebinars), ontvangt een AXIS Camera Station Base Pack met 4 licenties plus 4 maal een cross line detection licentie softwarepakket ter waarde van 431 € of een AXIS Camera Station Upgrade ter waarde van 502 € voor in totaal 6 videokanalen.

Axis partnerbedrijven met meerdere vestigingen in verschillende postcodegebieden kunnen hun punten niet samenvoegen. Meerdere medewerkers van hetzelfde partnerbedrijf van Axis kunnen zich wel inschrijven voor een partnerwebinar. In dat geval worden de punten slechts één keer per partnerwebinar aan de desbetreffende vestiging van het partnerbedrijf toegekend.

Voorbeeld

Voor een deelname ontvangt u 5 punten. Indien u twee webinars volgt ontvangt u 10 punten.

U kunt zich hier inschrijven voor deelname aan de partnerwebinars. Axis Communications B.V. is verantwoordelijk voor de bevestiging van uw inschrijving en voor de opvolging van de verzamelde punten. Onze medewerkers zullen daarna contact met u opnemen.