Az Axis Communications már mindenki számára elérhet vé tette online tréningprogramját

Budapest, 2010-09-14
This content is available in the following languages: Hungarian

Partnerei iránti elkötelezettségét biztosítandó az Axis Communications díjmentesen elérhetövé tette tréningprogramját, az Axis Academy-t. A cég így kiterjesztett online kurzusokat kínál, melyek minden érdeklödö számára elérhetök.

Az analóg videorendszerekrl digitálisra történ átállás megköveteli a
technológiai hozzáértést, egyre növekszik az igény a legújabb fejlesztésekkel és alkalmazásokkal kapcsolatos ismeretek megszerzésére. Az Axis Communications ennek érdekében már évek óta folyamatosan lehet séget biztosít partnereinek és ügyfeleinek arra, hogy az Axis Academy keretein belül minél jobban megismerjék a hálózati videomegfigyelés minden részletét. Ma már ezek az információk nem csak a partnerek számára érdekesek, így az Axis kiterjesztette online kurzusai elérhetöségét minden érdekld számára.

A kurzusok több témakört ölelnek fel: dizájn, szolgáltatások és specifikus termékek. Az elearning kurzusok egyel re angol nyelven érhetök el, az Axis Camera Station kurzusok pedig az angolon kívül francia, olasz, német, spanyol, portugál, kínai, holland, koreai és tajvani nyelveken.

Egy aktuális IMS felmérés szerint a biztonsági rendszerintegrátorok az installáció fel l egyre inkább az elemzés és a dizájn témaköre felé fordultak, ami egy új és kedvezö bevételi forrás. Lars Åberg, az Axis Communications marketingvezet helyettese elmondta: „Egy globális felmérésünk rámutatott arra, hogy a felhasználókat egyre inkább foglalkoztatja a dizájn. A rendszermérnökök még inkább igénylik a minél szélesebb körö ismeretek megszerzését. Számukra például a Tools and Resources for System Designers kurzus a legideálisabb, melyet bárki a világ bármely pontjáról elvégezhet.”

http://www.axis.com/academy

Az Axis-ról
Az Axis olyan IT-vállalat, amely hálózati videó megoldásokat kínál professzionális felhasználók számára. A cég a világ vezetö szolgáltatója a hálózati videorendszerek piacán, az analógról digitális megfigyel -rendszerekre való áttérés úttöröje. Az Axis innovatív és nyílt technológiai platformokra épül termékei és megoldásai a biztonsági felügyeletre és a távfelügyeletre koncentrálnak. A vállalatot székhelye Svédországban található, világszerte több mint 20 irodát m ködtet és több mint 70 országban van jelen partnerei révén. Az 1984-ben alapított céget az NASDAQ OMX Stockholm Exchange tözsde jegyz AXIS ticker kód alatti. Bövebb információért látogasson el a www.axis.com oldalra.

Az Axis hazai disztribútorai:
• Aspectis – www.aspectis.hu
• Anixter – www.anixter.hu
• HRP – www.hrp.hu