VisiOn ISP Goldpartner van Axis

Rotterdam, 2010-okt-20
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

VisiOn - Integrated Security Projects, een merkonafhankelijke System Integrator in oplossingen op het gebied van (sociale) veiligheid en beveiliging, heeft van Axis Communications de Goldstatus ontvangen. VisiOn ISP heeft van Axis Communications deze goldstatus afgedwongen vanwege het opgebouwde commitment. Zo heeft VisiOn ISP onder meer Axis camera´s ingezet bij het diverse tijdelijke en permanente cameratoezichtprojecten in de openbare ruimte, Openbaar Vervoer, Zorg, Retail en in het bijzonder bij aansprekende concerten, evenementen en grote dancefeesten waar tijdelijke mobiele cameraoplossingen worden gevraagd.

Epko van Nisselrooij RSE, Sales & Marketing Manager bij VisiOn ISP, "Wij zetten de netwerkcamera´s van Axis in op onder andere al onze tijdelijke mobiele projecten. Het grote voordeel van Axis Communications is dat de camera´s doorgaans eenvoudig te installeren zijn, de kwaliteit hoogstaand is en de camera's bovendien IP gebaseerd zijn, zodat we overal en altijd toegang hebben tot live-beelden. Dat wij van Axis Communications nu de Goldstatus hebben gekregen vinden wij een grote eer."

Edwin Beerentemfel, Sales Manager Benelux van Axis Communications, "We zijn verheugd VisiOn ISP als Goldpartner te mogen verwelkomen. Deze status heeft VisiOn ISP onder meer gekregen, omdat zij de focus hebben op dezelfde marktsegmenten als Axis, trainingen volgen die Axis aanbiedt en bovendien staan voor kwaliteit en oplossingsgerichtheid."

Privacy
Privacy staat hoog in het vaandel. De camerabeelden worden niet opgeslagen en het controlecentrum is alleen toegankelijk voor medewerkers. Ook reageren klanten en ondernemers positief op het systeem. Bovendien moeten klanten toestemming geven om gefilmd te worden. Bij weigering van die toestemming mag de klant ook niets kopen.


Over Axis
Axis is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge op digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht en bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen.

Axis is in 1984 opgericht in Zweden en opereert wereldwijd, met kantoren in 20 landen en door samenwerking met partners in meer dan 70 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd aan de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op: www.axis.com.


Voor meer informatie:


Axis Communications BV
Edwin Beerentemfel
Telefoon: 010 – 750 46 00
E-mail: edwin.beerentemfel@axis.com

Whizpr
Willemijn Vader
Telefoon: 0317 - 410 483
E-mail: axis@whizpr.nl