Axis præsenterer verdens første netværksbaserede kamera med fast kuppel, 3 megapixel og P-Iris kontrol

København, 2010-10-28
This content is available in the following languages: Danish

Axis Communications lancerer i december en ny serie af netværksbaserede kameraer med fast kuppel, AXIS P3346. Den nye serie har P-Iris kontrol, HDTV 1080p og tre megapixel opløsning, og med nye funktioner som fjernzoom og fjernfokus er det lettere at installere. Som de øvrige netværkskameraer i P33-serien egner de nye sig både til installation indendørs og i krævende udendørs omgivelser.

Nye netværkskameraer fra den svenske overvågningsspecialist Axis Communications giver mange muligheder for at forbedre overvågningskameraets billedkvalitet. De nye kameraer med fast kuppel har en opløsning på 3 megapixel ved 20 fps, og wide-screen HDTV 1080p video ved 30 fps. P-Iris-kontrollen tillader kameraet at optimere iris-positionen for dybde i feltet, linseopløsning og indkommende lys. Disse egenskaber giver tilsammen en højere billedkvalitet med optimal skarphed under alle lysforhold.

“AXIS P3346 er det første kamera med fast kuppel og P-Iris , som sikrer fremragende billedkvalitet” siger Fredrik Thor, Field Sales Manager Northern Region. “Disse tre megapixel kameraer er en attraktiv tilføjelse til AXIS P33-serien, som tilbyder kunderne nye fordele som enkel installation og video-overvågning i høj kvalitet.”

Alle tre tilgængelige modeller, indendørs, indendørs vandal-sikker og udendørs vandal-sikker (AXIS P3346/-V/-VE) kan nemt og hurtigt installeres med en kombination af intelligente egenskaber som fjernzoom til justering af blikvinklen via netværket og fjernfokus, og overflødiggør dermed behovet for manuel fokusering. Udendørs-modellerne er specielt designet med kabel-pakninger, der muliggør montering på en flad væg og ikke kræver yderligere forsegling, og affugtningsmembranen der fjerner enhver fugtighed i kameraet indfanget under installationen. Derudover har AXIS P33-serien et omfattende udvalg af tilbehør, herunder en ny IP51-klassificeret monteringssæt til nedsænkede lofter, som beskytter kameraet mod kondensering og støv.

Derudover understøtter det nye fastkuppel-kamera multi-view streaming - med op til otte billeder klippet ud af hele billedet og streamet i høj billedkvalitet. Ved kun at streame det udvalgte interesseområde i stedet for hele billedet, optimeres udnyttelsen af båndbredde og lagerkapacitet. Hvert billede kan zoomes ind digitalt, drejes og vippes. Installationsomkostningerne kan på denne måde holdes nede ved at flere virtuelle kameraer simuleres med kun et multi-megapixel kamera.

AXIS P3346/-V/-VE nætværkskameraer understøttes af branchens største base af video-management software gennem programmet Axis Application Development Partner, samt af AXIS Camera Station. Derudover har kameraerne støtte for AXIS Kamera Application Platform og ONVIF, som giver mulighed for integration af kamerasystemet og giver programudviklerne mulighed for at udstyre kameraet med intelligente egenskaber.

Kameraerne vil være tilgængelige i december 2010. For billeder og andre ressourcer, se venligst
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=p3346_group

Om Axis Communications
Axis er et IT-firma, der tilbyder netværks videoløsninger til professionelle installationer. Firmaet er førende på markedet indenfor netværksvideo, og fremmer den løbende veksel fra analog til digital videoovervågning. Axis produkter og løsninger fokuserer på sikkerhedsovervågning og fjernmonitering, og er baserede på innovative,

åbne teknologiplatforme. Axis er et svensk-baseret firma, der arbejder over hele verden med kontorer i mere end 20 lande og samarbejder med partnere i mere end 70 lande. Grundlagt i 1984, er Axis opført på NASDAQ OMX Stockholm, under mærket AXIS. For mere information om Axis, se venligst vores hjemmside på www.axis.com.

For videre information, kontakt:
Kristina Tullberg, Marketing Manager Northern Europe
Tel: +46 272 1872 E.-post: kristina.tullberg@axis.com