Axis annoncerer online ’housing configurator’

København, 2010-11-08
This content is available in the following languages: Danish

Med det nye værktøj sparer systemintegratorer, partnere og konsulenter både tid og penge, når overvågningssystemer skal installeres

Axis Communications, der er førende på markedet for netværkskameraer, introducerer i dag Axis housing configurator som en ny service til systemintegratorer, konsulenter, partnere og slutbrugere. Online-værktøjet guider trin for trin gennem processen med at identificere den mest hensigtsmæssige kamerahus og opsætning af overvågningskameraer samt det nødvendige tilbehør. Axis er først på banen med denne type service, der gør det muligt at spare tid og penge - både når det gælder valg af kameratype og selve installationsprocessen.

Når systemintegratorer, konsulenter eller salgspartnere skal sammensætte en opsætning af Axis netværkskameraer, er det vigtigt at tage hensyn til en række forhold. Det nye online-værktøj hjælper med at sammensætte den bedste løsning ved bl.a. at tage udgangspunkt i, hvilket land installationen skal fungere op i. Det har stor betydning for det efterfølgende valg mellem mange hundreder variationsmuligheder – fx i forhold til klima, lovgivninger mv. Ved også at indtaste informationer om sted, placering af kamera mv. præsenteres brugeren for en række forslag til kamerahus samt tilbehør. I det sidste trin i processen kan vælge mellem anbefalede former for opsætning inklusive en liste over alle nødvendige former for tilbehør til installationen, herunder kabler og strømforsyning. Det komplette overblik over valgmuligheder, produktnavne og -numre kan downloades som pdf-fil og bruges som bilagsdokument ved tilbud mv.

Peter Lindström, Country manager hos Axis Communications: “Axis får dagligt henvendelser fra hele verden, og vi er glade for, at vi nu kan tilbyde en ekstra service til både vores partnere og kunder. Løsningen er ikke mindst interessant for vores partnere, der kan spare tid og få hjælp til at sammenstykke og sikre den optimale installation.”

“At vælge den rette housing og opsætning i forhold til de forskellige kameraer og applikationer er ofte en lang ogomfattende procedure,” fortæller Bent Schwartzback, der er Produktmanager i AC sikring. “Dette online-værktøj er den ideelle støtte for os i den proces.”

Hvis der opstår ekstra spørgsmål under udvælgelsesproceduren, kan Axis kontaktes direkte via en kontaktfunktion, der er koblet direkte til Axis’ CRM-system.

Det intuitivt opbyggede brugerinterface gør Axis housing configurator let at anvende. Det er gratis at benytte værktøjet, der findes på Axis’ hjemmeside på adressen:
http://www.axis.com/products/video/accessories/configurator/
1 Axis Communications er den førende globale udbyder af netværkskameraer med en markedsandel på 32 procent. Verdensmarkedet for netværkskameraer forventes at vokse til en værdi på mere end en milliard USD i år 2009. Det vurderer analyseinstituttet IMS Research (www.imsresearch.com) i sin seneste markedsundersøgelse ”The World Market for CCTV and Video Surveillance Equipment 2007 Edition”, der blev publiceret i december 2007.


Om Axis
Axis er et it-selvskab, der udbyder netværksvideoløsninger til professionelle installationer. Selvskabet er global markedsleder på området for netværksvideo og er en drivende kraft bag overgangen fra analog til digital videoovervågning. Axis produkter og løsninger koncentrerer sig om sikkerhedsovervågning og fjernovervågning, der baserer sig på innovative og åbne tekniske platforme. Axis er et svenskbaseret selvskab, der opererer globalt via egne kontorer i 18 lande og gennem partnersamarbejde i flere end 70 lande. Axis blev grundlagt i 1984 og er noteret på OMX Nordisk Exchange i kategorien Large Cap, Information Technology. Læs mere om Axis på www.axis.com.

For yderligere informationer om Axis Communications og ‘Housing Configurator’, kontakt venligst:
Peter Lindström, country manager, Axis Communications
Tel: +46 46 272 1803. Email: peter.lindstrom@axis.com

For generelle pressehenvendelser:
Michael Kirkeby, Text100
Tel: 0045 33 36 53 33. Email: Michael.kirkeby@text100.com

eller

Søren Falgaard, Text100
Tel: 0045 33 36 53 33. Email: soren.falgaard@text100.com