Axis Communications lancerer ny serie af diskrete kuppelkameraer, der kan tåle barske forhold

København, 2009-04-01
This content is available in the following languages: Danish

Verdens førende producent af netværkskameraer, Axis Communications1, lancerer nu AXIS P33-netværkskameraer – en serie af kuppelkameraer til indendørs og udendørs overvågning, der er nemme at installere, og som har enestående ny fjernfokus og zoom. På grund af HDTV-billedkvaliteten og mulighed for flere H.264-streams er disse kameraer det ideelle valg til en lang række krævende videoovervågningsinstallationer.

“AXIS P33 netværkskameraserien giver HDTV-videokvalitet, enestående fjernfokus og forbedret zoom. Hertil kommer, at kameraserien er specielt designet til installationer i barske omgivelser, både indendørs og udendørs,” fortæller Magnus Zederfeldt, Sales manager i Norden for Axis Communications. “Denne stærke tilføjelse til vores brede produktportefølje er perfekt til diskret videoovervågning i udsatte områder som eksempelvis lufthavne, i detailhandlen, på banegårde og i undergrundsbaner.”

AXIS P33-netværkskameraerne findes i flere udgaver, fra standard indendørsmodeller til vandalresistente udendørsmodeller. Alle AXIS P33-netværkskameraer understøtter Power over Ethernet, hvilket eliminerer behovet for separat strømføring og reducerer installationsomkostningerne. De vejrafvisende modeller fra AXIS P33-serien kan desuden anvendes under ekstreme temperaturforhold alene ved Power over Ethernet (IEEE 802.3af).

AXIS P33-serien bruger en progressiv scanningsteknologi, der sørger for at give fremragende videokvalitet med 30 billeder per sekund i fuld opløsning. AXIS P3343-modellerne leverer SVGA-opløsning, hvorimod AXIS P3344-modellerne tilbyder 1MP eller HDTV 720p i overensstemmelse med SMPTE-standarden for opløsning, farverepræsentation og billedhastighed. Kameraerne understøtter ’wide dynamic range’ og dag/nat-funktionalitet.

AXIS P33-serien giver mulighed for flere individuelt konfigurerbare video-streams i H.264-komprimering, der optimerer brugen af båndbredde og lagring, uden at det går ud over billedkvaliteten. Naturligvis understøtter kameraserien også Motion JPEG, så der er mulighed for at konfigurere efter behov.

Yderligere funktioner omfatter tovejs lyd, så man både kan tale gennem kameraets højtaler og aflytte en lokalitet gennem kameraets mikrofon. Der er også en række intelligente videofunktioner såsom automatisk optagelse, der registrerer bevægelse eller lyd og advarer om forsøg på manipulation af kameraet. Derudover har AXIS P33-netværkskameraerne en indgang til SD/SDHC-hukommelseskort, så optagelserne også kan gemmes direkte i kameraet.

AXIS P33 netværkskameraerne understøttes gennem Axis Application Development Partner-programmet af branchens største base af videoforvaltningssoftware herunder AXIS Camera Station.

Kameraerne vil være tilgængelige gennem Axis’ distributionskanaler i Q3, 2009.

Axis lancerer derudover en ny firekanals video encoder med H.264 video-kompression. AXIS Q7404 Video Encoder, der integrerer fire analoge CCTV-kameraer ad gangen ind i et IP-baseret videoovervågningssystem.

AXIS Q7404 er tilgængelig gennem Axis’ distributionskanaler i Q2, 2009.

Note
1 Axis Communications er førende på verdensmarkedet for netværksvideo med en markedsandel for netværkskameraer på 33,5 %. Verdensmarkedet for netværkskameraer forudset til at have en værdi på over 2.5 mia. USD i 2012. Markedet for netværksbaserede kameraer anslås, ifølge analysefirmaet IMS Research (www.imsresearch.com) i deres seneste markedsrapport med titlen "The World Market for CCTV and Video Surveillance Equipment 2007 Edition" udgivet i november 2008, at opnå en sammensat årlig vækstrate (CAGR) på over 35 % om året i løbet af de næste tre år

Om Axis
Axis er en it-virksomhed, der tilbyder netværksvideoløsninger til professionelle installationer. Virksomheden er førende på verdensmarkedet for netværksvideo og er en af drivkræfterne bag den løbende overgang fra analog til digital videoovervågning. Axis' produkter og løsninger fokuserer på sikkerhedsovervågning og fjernovervågning og er baseret på innovative, åbne teknologiplatforme. Axis har hovedsæde i Sverige og har aktiviteter verden over med afdelinger i over 20 lande og samarbejde med partnere i mere end 70 lande. Axis er grundlagt i 1984 og er børsnoteret på NASDAQ OMX under navnet AXIS. Yderligere oplysninger om Axis kan fås ved at besøge vores websted på www.axis.com

Yderligere oplysninger om Axis Communications kan fås ved at kontakte:

Sales Manager for Norden Magnus Zederfeldt, Axis Communications
E-mail: magnus.zederfeldt@axis.com
Tel: +46 46 272 18 66
Mobil: +46 708 90 18 66

Alle generelle presseforespørgsler bedes rettet til:
Søren Falgaard, Text100
E-mail: søren.falgaard@text100.com
Telefon: 33 36 53 33