Axis tegner distributøraftale med Solar i Danmark

København, 2009-08-31
This content is available in the following languages: Danish

Axis Communications og Solar Danmark A/S har indgået en aftale for distribution af Axis netværksvideoprodukter på det danske marked. Kunder i Danmark får nu nemmere adgang til Axis netværksvideoprodukter samt vejledning og service fra Solar.

”Solar, som er ledende distributør i det danske marked for kamera overvågning, er en strategisk samarbejdspartner for Axis Communications AB. Det danske marked befinder sig i et skifte fra analogt til digital overvågningsteknik. Eftersom sikkerhedsbranchen indfører ny teknologi er det vigtigt for Axis - som markedsførende - at nå ud til markedet med bredde og kompetence. Vores samarbejde med Solar er et led i denne strategi”, siger Magnus Zederfeldt, Area Sales Manager Nordics, Axis Communications.

Axis brede portefølje passer perfekt ind i Solars udbud af sikkerhedsprodukter og løsninger som henvender sig til hele sikrings- og overvågningsmarkedet.

”Samarbejdet med Axis giver os gode muligheder for at adressere markedet indenfor netværksbaseret videoovervågning. Samtidigt passer Axis perfekt ind i vores strategi om integration på tværs af teknologier og produktområder. Med det nu etablerede samarbejde kan vi sammen tilbyde vores kunder nogle af de bedste løsninger i markedet, ligesom vi tilbyde seriøs og professionel træning og uddannelse” siger Lasse Jægergaard, Product Manager, Solar Danmark A/S.

Axis er med 25 år på markedet en af pionererne inden for netværksprodukter og var den første virksomhed som introducerede netværkskameraer i 1996. Virksomheden er anerkendt som global markedsførende inden for netværkskameraer og video encoders.

For yderligere information, kontakt:
Magnus Zederfeldt, Area Sales Manager Nordics and Baltic, Axis Communications AB, Telefon: 046-272 1866, e-post: magnus.zederfeldt@axis.com Lasse Jægergaard, Product Manager – Communication, BMS and Security, Solar Danmark AS,
Telefon: +45 76 97 12 18, e-post:laj@solar.dkOm Axis:
Axis är ett IT-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning. Axis produkter och lösningar är inriktade på säkerhetsövervakning och fjärrövervakning, som är baserade på innovativa och öppna tekniska plattformar.

Axis är ett Sverigebaserat företag som agerar globalt via egna kontor i ett tjugotal länder och genom partnersamarbete i mer än 70 länder. Axis grundades 1984 och är noterat på NASDAQ OMX Nordic under symbolen AXIS. Mer information om Axis finns på www.axis.com.

Om Solar:
Solar har siden sin etablering i 1919 udviklet sig til Danmarks førende El-, sikrings-, kommunikations- VVS- og ventilationsgrossist. I Solar arbejder vi hele tiden på at udvikle vores produkt- og servicekoncepter således, at vi altid er i stand til at imødekomme vores kunders krav til en effektiv leverandør.

Vores koncepter spænder vidt fra eksempelvis dag-til-dag levering og elektronisk bestillingsportal, til uddannelse, marketing og support. Alt sammen er med til at spare vores kunder for tid og lageromkostninger. Solars høje leveringssikkerhed og kvalitet bygger på vores unikke distributionssystem og automatiserede centrallager.