Axis udvider sin produktportefølje med termiske netværkskameraer

København, 2010-02-03
This content is available in the following languages: Danish

Axis Communications er første virksomhed på markedet, som tilbyder sine kunder en termiske netværkskameraer med alle funktioner til overvågning. De nye netværkskameraer benytter sig af termisk billedbehandling, hvilket giver brugeren mulighed for at registrere personer og hændelser, selv i fuldstændig mørke og under andre vanskelige forhold.

Indtil nu har kameraer af den type ikke været tilgængelige på markedet, og eksisterende analoge termiske kameraer er typisk blevet konstrueret til high-end installationer og forbundet med en høj pris og en stor grad af tilpasning.

”Vores lancering i dag giver vores kunder omkostningseffektive, termiske netværkskameraer, som er nemme at installere, til professionelle installationer og vil forbedre sikkerheden i kritiske områder, f.eks. offentlige steder, industrianlæg, jernbaner, havne og veje. Vi kan se et stort potentiale for disse nye kameraer og er stolte af at kunne udvide vores produktportefølje og dermed bidrage til en styrkelse af vores kunders sikkerhedssystemer”, siger Ray Mauritsson, administrerende direktør for Axis Communications.

Med Axis’ solide distributionsnetværk, som består af mere end 27.000 partnere over hele verden, vil termiske kameraer nu blive tilgængelige for helt nye kundegrupper. Axis’ termiske netværkskameraer indgår perfekt i ethvert netværksvideosystem og kan bruges til mange overvågningssystemer i en bred vifte af kundesegmenters behov, f.eks. offentlige instanser, transport, overvågning i byområder og uddannelse.

“Sammen med de sædvanlige fordele ved Axis’ netværkskameraer, f.eks. funktioner til intelligent video, enkel installation og integration med alle førende videostyringssystemer vil de termiske netværkskameraers funktioner hjælpe med at holde vores kunders sikkerhedsinstallationer et skridt foran”, siger Ray Mauritsson.

De termiske netværkskameraer opretter billeder på basis af den varme, som altid udsendes fra et objekt, et køretøj eller en person. Dette gør det muligt for termiske kameraer at se gennem fuldstændig mørke og levere billeder, som giver brugeren mulighed for at registrere og reagere på mistænkelig aktivitet. Termiske kameraer kan også bedre klare meget forskellige vejrforhold end konventionelle kameraer. Brugeren kan f.eks. se gennem tåge, støv og røg.

Du kan finde billeder og yderligere oplysninger om AXIS Q1910 og AXIS Q1910-E termiske
netværkskameraer ved at besøge vores websted på
http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=q1910.


Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte
Margareta Lantz, Investor Relations and Corporate Communications Manager,
Axis Communications
Tlf.:+ 46 46 2721800, e-mail: pressoffice@axis.com

Om Axis Communications
Axis er en it-virksomhed, der tilbyder netværksvideoløsninger til professionelle installationer. Virksomheden er førende på verdensmarkedet for netværksvideo og er en af drivkræfterne bag den løbende overgang fra analog til digital videoovervågning. Axis' produkter og løsninger fokuserer på sikkerhedsovervågning og fjernovervågning og er baseret på innovative, åbne teknologiplatforme. Axis har hovedsæde i Sverige og har aktiviteter verden over med afdelinger i mere end 20 lande og samarbejde med partnere i mere end 70 lande. Axis blev grundlagt i 1984 og er børsnoteret på NASDAQ OMX Nordic med tickeren AXIS. Yderligere oplysninger om Axis kan fås ved at besøge vores websted på www.axis.com