Axis verwelkomt Enzo Claassens in Inside Sales team

Rotterdam, 2017-jan-10
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Capelle aan den IJssel – Axis Communications breidt zijn Benelux-organisatie uit met een nieuw teamlid voor de afdeling Inside Sales. Enzo Claassens vervult sinds 1 december 2016 de rol van Inside Sales Account Manager en verrijkt het team met zijn kennis over en enthousiasme voor technologie. Het Inside Sales-team in de Midden-Europa-regio van Axis groeit al enige tijd gestaag, mede door de successen die Axis behaalt in de IP-videomarkt.

Claassens is geen onbekende bij Axis. Eerder dit jaar rondde hij zijn afstudeerstage af bij het bedrijf. Vanuit zijn opleiding Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool deed hij marktonderzoek naar kansen en mogelijkheden voor de uitrol van de small systems-strategie en het AXIS Companion Line-aanbod. Dit aanbod is inmiddels succesvol geïntroduceerd in de Benelux.

“We zijn ontzettend blij dat Enzo ons team komt versterken en we daardoor meer capaciteit hebben om onze partners in Nederland te ondersteunen. Partners kunnen terugvallen op ons voor advies over de producten en oplossingen die ze aanbieden aan hun klanten en Enzo zal daarbij een belangrijke rol vervullen", zegt Daniela Kopp, Manager Inside Sales Middle Europe bij Axis.

Claassens is op 1 december 2016 gestart met zijn nieuwe functie. Hij zal vanuit het Axis-kantoor in Capelle aan den IJssel werken en beschikbaar zijn voor de Axis Authorized Partners in Nederland.


Over Axis Communications

Axis biedt intelligente beveiligingsoplossingen voor een slimmere en veiligere wereld. Als marktleider in netwerkvideo zet Axis de toon in de markt door de introductie van innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten – gebaseerd op een open platform – via een wereldwijd partnernetwerk. Axis ontwikkelt langetermijn relaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten.

Axis heeft wereldwijd meer dan 2.100 toegewijde werknemers met vestigingen in meer dan 50 landen en een mondiaal netwerk met ruim 80.000 partners. Axis is opgericht in 1984 in Zweden en staat genoteerd op de NASDAQ Stockholm onder de beurscode AXIS.

Voor meer informatie over Axis kunt u onze website bezoeken op www.axis.com.