Johan Ledens versterkt het Axis team in België en Luxemburg als Sales Engineer

Bruxelles, 2016-sep-26
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Brussel, 26 september 2016 – Axis Communications, marktleider in netwerkvideo, heeft zijn Belux-team versterkt met de Belg Johan Ledens. Hij is sinds 12 september bij Axis aan de slag als Sales Engineer. In die rol zal hij instaan voor het lokaal uitbouwen en verstevigen van de nodige kennis en expertise om de partners optimaal te kunnen bedienen.

Johan kan bogen op ruim tien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en is al een aantal jaar gecertifieerd door Axis. De laatste 2 jaar was Johan werkzaam bij Automatic Systems in België, waar hij verantwoordelijk was voor training en support voor toegangscontrolesystemen. Daarvoor werkte hij bij Gunnebo als technical support manager. Zijn sterke klantenfocus, zijn technische kennis van en passie voor IP-video zullen Axis helpen bij de verdere uitbouw in de regio. Met Brussel als lokale uitvalsbasis zal Johan technische ondersteuning geven aan partners en klanten.

“We hebben enorm veel vertrouwen in Johan en we zijn erg blij dat we onze activiteiten in België en Luxemburg kunnen versterken. Met zijn aantreden kunnen we nog beter inspelen op de noden van onze partners”, zegt Jan-Bart Mul, Manager Engineering and Training Middle Europe.

Groeitraject

Het team van Axis Communications groeit gestaag in Benelux. Eerder dit jaar zijn enkele mensen aangenomen om de KMO-markt te bedienen. Nu groeit het aantal werknemers opnieuw om de sterke positie in IP-video te behouden en nieuwe markten zoals audio- en toegangscontrole te betreden.

Op dit moment heeft Axis Communications meerdere vacatures uitstaan in de departementen Inside Sales en Business Development voor retail en toegangscontrole.


Over Axis Communications

Axis biedt intelligente beveiligingsoplossingen voor een slimmere en veiligere wereld. Als marktleider in netwerkvideo zet Axis de toon in de markt door de introductie van innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten – gebaseerd op een open platform – via een wereldwijd partnernetwerk. Axis ontwikkelt langetermijnrelaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten.

Axis heeft wereldwijd meer dan 2100 toegewijde werknemers met vestigingen in meer dan 50 landen en een mondiaal netwerk met ruim 80.000 partners. Axis is opgericht in 1984 in Zweden en staat genoteerd op de NASDAQ Stockholm onder de beurscode AXIS.
Meer informatie over Axis op www.axis.com.