Axis julkaisee myymäläketjuille tarkoitettuja älykkäitä verkkokaiuttimia

Lund, 2016-09-13
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Axis tekee uuden aluevaltauksen julkaisemalla monipuolisia, heti käyttövalmiita verkkokaiuttimia: kotelomallin AXIS C1004-E ja kattokaiuttimen AXIS C2005. Taustamusiikin suoratoisto onnistuu vaivattomasti useissa liikkeissä, ja kuulutuksia voidaan tehdä tarvittaessa tai äänittää ja aikatauluttaa etukäteen.

Axis julkaisee älykkäitä ratkaisuja kuulutusten ja taustamusiikin toistamiseen. Katso video./r/video-c1004e-c2005
Verkkovideoalan markkinajohtaja Axis Communications julkaisee ensimmäisen myymäläketjuille tarkoitetun älykkään äänentoistojärjestelmänsä. ”Myymälöiden perinteiset äänentoistojärjestelmät sisältävät yleensä useita analogisia komponentteja, joiden asentaminen ja säätäminen vaatii erityisosaamista. Axisin uudet tuotteet ovat kattava äänentoistojärjestelmä, jonka käyttö ei edellytä erityistaitoja tai muita laitteita. Asetukset on määritetty ennalta, joten laitteet ovat heti käyttövalmiita”, sanoo Axis Communicationsin globaali tuotepäällikkö Håkan Hansson.

Axisin all-in-one-kaiutinjärjestelmä sisältää vahvistimen, mikserin, digitaalisen signaalinkäsittelyn, suoratoisto-ominaisuuden, mikrofonin, virtalähteen ja kaiuttimen. Power over Ethernet (PoE) -teknologian ansiosta kukin laite tarvitsee vain yhden kaapelin, sillä virta kulkee datakaapelissa. Laitteet on helppo yhdistää joustavaksi ja skaalautuvaksi järjestelmäksi, ja kaiuttimien lisääminen tai poistaminen onnistuu nopeasti. Kaiuttimia voidaan hallita joko yksitellen tai ryhmissä. Jakamalla kaiuttimet vyöhykkeisiin niitä on helppo määrittää toistamaan taustamusiikkia ja reaaliaikaisia tai äänitettyjä kuulutuksia. Kunkin kaiuttimen äänenvoimakkuutta voidaan säätä yksitellen tai samaan aikaan muiden kaiuttimien kanssa.

”Axis on toiminut edelläkävijänä videovalvontamarkkinoiden siirtyessä analogisista digitaalisiin järjestelmiin julkaisemalla älykkäitä, avoimia ja turvallisia järjestelmiä. Sovellamme nyt samaa lähestymistapaa äänentoistomarkkinoilla. Axisin äänentoistojärjestelmät helpottavat taustamusiikin ja kuulutusten hallintaa ja tukevat ketjumyymälöiden äänimaailman ja palvelun yhdenmukaistamista”, Hansson sanoo.

AXIS C1004-E ja AXIS C2005 ovat herkkiä koko äänialueen kaiuttimia, jotka toistavat musiikin ja kuulutukset laadukkaasti ja selkeästi myymälän tarpeiden mukaan määritetyssä aikataulussa. Taustamusiikin toistamisessa voidaan hyödyntää valmiiksi asennettua AXIS Audio Player -sovellusta. Myymälät voivat luoda ja aikatauluttaa omia MP3-soittolistoja joko kaiuttimien omista soittolistoista (SD-kortti) tai suoratoistopalveluista. Etukäteen äänitettyjä kuulutuksia voidaan toistaa aikataulutetusti tai määrittää käynnistymään valvontakameran tallentamien tapahtumien perusteella. Kaiuttimissa on myös SIP-tuki, mikä mahdollistaa integroinnin VoIP-puhelinjärjestelmiin esimerkiksi satunnaisia kuulutuksia varten.

Ammattikäyttöön suunnitelluissa älykkäissä kaiuttimissa on sisäinen mikrofoni, joten niiden toiminta on helppo tarkistaa. Näin järjestelmän käyttäjät voivat olla varmoja siitä, että asiakkaat kuulevat taustamusiikin ja kuulutukset ja että järjestelmä toistaa aina laadukasta musiikkia. AXIS C1004-E on roiskesuojattu ja saatavana valkoisena tai mustana.

Avoin AXIS Camera Application Platform (ACAP) -alusta ja VAPIX-protokolla tekevät tuotteista kestävän ratkaisun, joka voidaan liittää myöhemmin myös uusiin suoratoistoratkaisuihin.

AXIS C1004-E ja AXIS C2005 tulevat saataville Axisin jakelukanavien kautta vuoden 2016 kolmannella neljänneksellä.

Kuvia ja lisätietoja on osoitteessa
http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=c1004e

http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=c2005

Esittelyvideo on osoitteessa
/r/video-c1004e-c2005

Lisätiedot:

Kristina Tullberg, PR- ja viestintäasiantuntija, Axis Communications Northern Europe
Puhelin: +46-46-272 18 72
Sähköposti: pressoffice-ne@axis.com

Tietoja Axis Communications -yhtiöstä

Axis tarjoaa älykkäitä turvallisuusratkaisuja, jotka auttavat tekemään maailmasta turvallisemman. Verkkovideoalan globaalina markkinajohtajana Axis näyttää suuntaa koko toimialalle kehittämällä jatkuvasti innovatiivisia, avoimiin sovelluksiin perustuvia verkkotuotteita - tarjoten asiakkaille lisäarvoa maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kautta. Axis ylläpitää pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihin ja tarjoaa heille osaamista ja viimeisimpiä verkkotuotteita sekä nykyisillä että uusilla markkina-alueilla. Axisin palveluksessa on yli 2100 sitoutunutta työntekijää yli 50 maassa ja heitä tukee yli 80 000 yhteistyökumppanin. Axis on perustettu vuonna 1984 ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiö on listattu Tukholman NASDAQ tunnuksella AXIS. Lisätietoja Axisista saat verkkosivuiltamme www.axis.com