Axis gå ind på markedet for lydsystemer til detailhandlere med smarte netværkshøjttalere

København, 2016-09-13
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

AXIS C1004-E Network Cabinet Speaker og AXIS C2005 Network Ceiling Speaker er fuldt udstyrede lydsystemer, der leveres forudkonfigurerede til brug direkte fra kassen. Baggrundsmusik kan streames uden problemer på tværs af flere detailhandlere. Meddelelser i butikken kan sendes live, ligesom de kan optages på forhånd og planlægges til afspilning.

Axis introducerer smarte lydsystemer til effektiv baggrundsmusik og meddelelser. Se film./r/video-c1004e-c2005
Axis Communications er førende på markedet for netværksvideo. Virksomheden går nu ind på detailbutiks-markedet for lydsystemer med smarte lydsystemer. “De traditionelle lydsystemer, vi ser i detailhandelen, består typisk af en række forskellige analoge komponenter, og specifikt lydkendskab er nødvendigt for at kunne installere og finindstille disse systemer korrekt. Disse nye produkter er et komplet lydsystem, og du behøver ikke noget lydkendskab eller ekstra hardware for at kunne bruge dem. De er forudkonfigurerede til brug direkte fra kassen”, siger Håkan Hansson, der er Global Product Manager Audio hos Axis Communications.

Axis’ alt-i-et-højttalersystem har forstærker, mixer, digital signalprocessor, streamingfunktion, mikrofon, strømforsyning og højttaler Med PoE-teknologi (Power over Ethernet) er der kun behov for et enkelt netværkskabel til at levere både strøm og data til hver enkelt enhed. Enhederne kan kombineres til et fleksibelt og skalerbart system, og det er nemt at tilføje eller fjerne højttalere på et øjeblik. Styringen af højttalerne er fleksibel, og det er muligt at anvende og kontrollere hver enkelt enhed individuelt eller afgive en samlet kommando for flere enheder. Ved at oprette zoner til at anvende et vist antal højttalere er det muligt at dirigere anden baggrundsmusik, live eller på forhånd optagne meddelelser eller kontrollere eller ændre lydstyrken for hver enhed individuelt og parallelt.

“Vi har drevet udviklingen fra analog til digital på markedet for videoovervågning og gjort systemerne smarte, åbne og sikre. Vi har nu den samme tilgang til lyd. For en detailforretning kan disse lydsystemer ikke blot forenkle administrationen af meddelelser og baggrundsmusik, men også bidrage til en ensartet stemning og service i de forskellige butikker”, fortsætter Hansson.

AXIS C1004-E og AXIS C2005 er særdeles følsomme fuldtonehøjttalere til kvalitetsafspilning af baggrundsmusik samt klare talemeddelelser, som kan planlægges, så de opfylder ethvert behov. Baggrundsmusik kan afspilles ved hjælp af den fabriksinstallerede AXIS Audio Player-applikation. Du kan oprette og planlægge dine egne MP3-playlister enten fra højttalernes offline-playliste (SD kort) eller fra lydstreaming-tjenester. Meddelelser kan planlægges fra på forhånd optagne lydfiler eller udløses af en hændelse, der optages af et overvågningskamera. Derudover leveres højttalerne med indbygget SIP-support, hvilket gør det nemt at integrere dem med Voice over IP-telefonsystemer eksempelvis til live meddelelser.

Lydsystemerne er smarte enheder, der er designet til professionel brug, og med den indbyggede mikrofon kan højttalerne kontrollere deres funktion. Det giver operatørerne ro i sindet at vide, at baggrundsmusikken eller meddelelserne rent faktisk kan høres, og at systemet leverer kvalitetsmusik døgnet rundt. AXIS C1004-E er stænksikker og leveres i sort og hvid.

Den åbne ACAP-platform og VAPIX-protokol gør produkterne fremtidssikre og forberedt til yderligere musikstreaming-løsninger.

AXIS C1004-E og AXIS C2005 planlægges at være tilgængelige i 3. kvartal 2016 gennem Axis’ distributionskanaler.

For billeder og andre ressourcer se:

http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=c1004e

http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=c2005

For film se:
/r/video-c1004e-c2005

For yderligere oplysninger bedes du kontakte:

Kristina Tullberg, Kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications

Axis tilbyder intelligente sikkerhedsløsninger, der bidrager til en smartere og sikrere verden. I kraft af sin position som ledende på det globale marked for netværksvideo driver Axis branchen fremad ved kontinuerligt at lancere innovative netværksprodukter, der er baseret på en åben platform - og leverer værdifulde løsninger til kunderne via et globalt netværk af samarbejdspartnere. Axis har en række mangeårige samarbejdspartnere og formidler viden og banebrydende netværksprodukter til dem på eksisterende og nye markeder.

Axis har over 2100 engagerede medarbejdere i over 50 lande rundt omkring i verden, som understøttes af et netværk af mere end 80.000 samarbejdspartnere. Axis er grundlagt i 1984 og er en svenskbaseret virksomhed, der er noteret på NASDAQ Stockholm under børsnavnet AXIS. Yderligere information om Axis findes på vores websted www.axis.com