Axis sætter nye standarder for billedkvalitet i videoovervågning, der kombinerer Canon’s professionelle fotografiske billedteknologier med dokumenteret ydelse og integrationsfordele

København, 2016-09-12
This content is available in the following languages: Danish, Norwegian Bokmål, Swedish

Med introduktionen af AXIS Q1659-netværkskamera løfter Axis niveauet for billedkvalitet i et sikkerhedskamera. Kameraet kombinerer en højtydende billedsensor og Canon EF/EF S objektiver med hele Axis-pakken af fleksible, brugervenlige og effektive funktioner, der giver uovertruffen billedkvalitet med ekstreme detaljer til en række forskellige overvågningsbehov. Det er et ideelt tilbud til detaljeret overvågning over lange afstande i byer, lufthavne, transport, stadions og andre åbne områder.

Netværkskameraet AXIS Q1659 kombinerer en højtydende billedsensor og Canon EF/EF S objektiver med alle Axis’ funktioner inden for fleksibilitet, brugervenlighed og effektivitet.
Axis Communications er førende på markedet for netværksvideo. Virksomheden præsenterede i dag netværkskameraet AXIS Q1659, som er det første netværkskamera, der kombinerer professionelle teknologier til billedfremstilling fra Canon med virksomhedens egne sikkerhedsprodukter. Kameraet bringer billedkvaliteten på et fast overvågningskamera til et bredt område op på et nyt niveau og anvender førendebilledsensor- og EF objektivteknologier for uovertruffen farve, kontrast og detaljer, selv under de mest udfordrende lysforhold.

“Dette kamera kombinerer i sandhed det bedste fra to verdener: Den billedkvalitet i verdensklasse, som Canon er kendt for, med dets fotografiske teknologi på professionelt niveau og Axis’ markedsførende sikkerhedssystemer, der leverer alt det, som er nødvendigt for en komplet, fleksibel og brugervenlig installation. I tilgift til det ekstremt højre kvalitets- og detaljeniveau kan AXIS Q1659, takket være dets brede VMS-support, hurtigt integreres med eksisterende sikkerhedsmiljøer”, siger Olof Leidecker, Global Product Manager hos Axis.

AXIS Q1659 leverer en opløsning på 20 MP ved 8 billeder pr. sekund (fps) og opnår enestående detaljeniveauer til observation af åbne steder og over store afstande. Det er udstyret med digital spejlrefleksteknologi (DSLR) og tilbyder valget mellem 7 forskellige EF/EF-S-objektiver alt efter den enkelte brugers behov. Kameraet er udstyret med en EF-objektivholder og muliggør nem udskiftning af objektivs.

AXIS Q1659 understøttes af branchens største base af videostyrings-software via Axis Application Development Partner-programmet (ADP) og AXIS Camera Station. Videoanalyseprogrammer fra tredjepart kan installeres på kameraet via AXIS Camera Application Platform. ONVIF-support muliggør nem integration i eksisterende videoovervågningssystemer.

Det nye kamera tilbyder ogsås den seneste forbedring af Axis’ Zipstream-teknologi, som tilbyder endnu mere lager- og båndbreddebesparelse ved anvendelse til videoovervågning, uden at det går ud over vigtige billeddetaljer. Derudover giver et SFP-slot til valgfri fiberopkobling mulighed for at oprette forbindelse til netværket over lange afstande.

AXIS Q1659 planlægges at være tilgængelig i 1. kvartal 2017 gennem Axis’ distributionskanaler.

For billeder og andre ressourcer henvises til: http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=q1659

For yderligere oplysninger bedes du kontakte:

Kristina Tullberg, Kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications

Axis tilbyder intelligente sikkerhedsløsninger, der bidrager til en smartere og sikrere verden. I kraft af sin position som ledende på det globale marked for netværksvideo driver Axis branchen fremad ved kontinuerligt at lancere innovative netværksprodukter, der er baseret på en åben platform - og leverer værdifulde løsninger til kunderne via et globalt netværk af samarbejdspartnere. Axis har en række mangeårige samarbejdspartnere og formidler viden og banebrydende netværksprodukter til dem på eksisterende og nye markeder.

Axis har over 2100 engagerede medarbejdere i over 50 lande rundt omkring i verden, som understøttes af et netværk af mere end 80.000 samarbejdspartnere. Axis er grundlagt i 1984 og er en svenskbaseret virksomhed, der er noteret på NASDAQ Stockholm under børsnavnet AXIS. Yderligere information om Axis findes på vores websted www.axis.com