Axis introducerer laserfokusteknologi til PTZ overvågningskameraer

København, 2016-09-09
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Konventionelle PTZ-kameraer kræver muligvis længere tid til autofokusering, når belysningsforholdene er vanskelige, f.eks. daggry eller solnedgang. AXIS Q6155-E PTZ domenetværkskameraet omfatter en indbygget laser, der måler afstanden mellem kameraet og objektet af interesse. Det gør det muligt for kameraet at fokusere meget hurtigere og med større nøjagtighed og dermed tage klare billeder på alle tidspunkter.

AXIS Q6155-E er det første PTZ-domenetværkskamera, der omfatter laserfokusteknologi, og giver hurtigere og mere præcis autofokus i selv de mest krævende belysningsforhold.
Axis Communications, der er markedsførende inden for netværksvideo, introducerer AXIS Q6155-E PTZ-domenetværkskamera med laserfokus, som byder på meget hurtigere og mere nøjagtig autofokus i selv de mest vanskelige belysningsforhold. Den nye laserfokusteknologi, kombineret med den høje billedkvalitet, som AXIS Q6155-E byder på, er værdifuld i situationer, hvor personer eller objekter skal identificeres hurtigt og nøjagtigt.

"Autofokus er én af de største udfordringer i forbindelse med konventionelle PTZ-kameraer i dag. Når belysningsforholdene er vanskelige, f.eks. ved solnedgang eller solopgang, tager det længere for kameraet at fokusere automatisk", siger Kent Fransson, Global Product Manager, Axis Communications. "Vores nye laserfokusteknologi gør det muligt for kameraet at måle afstanden til objekter, uanset hvordan belysningsforholdene er. Denne måling er også meget mere nøjagtig og foretages på et øjeblik. Det betyder, at kameraet altid fokuserer optimalt og altid giver klare og tydelige billeder".

AXIS Q6155-E omfatter Sharpdome, en teknologi, der muliggør overvågning af objekter helt op til 20° over kamerahorisonten. Kameraet byder på HDTV 1080p-opløsning og 30x optisk zoom.
Takket være dets laserfokus, en ny og forbedret sensor, Axis' Lightfinder-teknologi og Axis' Speed Dry-funktion, giver dette highend-kamera skarpe billeder, selv når vejret eller belysningsforholdene er krævende.

AXIS Q6155-E er ideel til overvågning i byer og perimeterovervågning og kritiske infrastruktur-, transport-, uddannelses-, industri- og regeringsinstallationer. Dets slanke design, kompakte størrelse og hus, der kan lakeres igen, gør det muligt at lade kameraet falde i med sine omgivelser. Det byder på hurtig og præcis panorering-hældning-zoom (PTZ) og høj scenegengivelseskvalitet i alle synsvinkler.

Axis' Zipstream-teknologi reducerer båndbredden og lagringskravene, mens det bevarer de nødvendige kriminaltekniske detaljer.

AXIS Q6155-E understøttes af branchens største base af videoadministrationssoftware gennem programmet Axis Application Development Partner (ADP) og AXIS Camera Station. Der kan installeres tredjeparts videoanalyseprogrammer via AXIS Camera Application Platform. ONVIF understøttelse muliggør let integration i eksisterende videoovervågningssystemer.

Det forventes, at AXIS Q6155-E vil være tilgængelig i fjerde kvartal af 2016 gennem Axis' distributionskanaler til en foreslået detailpris på USD 3.199.

Du kan finde flere oplysninger i:
White Paper: http://www.axis.com/files/whitepaper/wp_laser_focus_67911_en_1606_hi.pdf
Film: https://www.youtube.com/watch?v=Gluw9Vb4fRg&feature=youtu.be

Du kan se billeder og andre ressourcer ved at besøge: http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=q6155eFor yderligere oplysninger bedes du kontakte:

Kristina Tullberg, Kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications

Axis tilbyder intelligente sikkerhedsløsninger, der bidrager til en smartere og sikrere verden. I kraft af sin position som ledende på det globale marked for netværksvideo driver Axis branchen fremad ved kontinuerligt at lancere innovative netværksprodukter, der er baseret på en åben platform - og leverer værdifulde løsninger til kunderne via et globalt netværk af samarbejdspartnere. Axis har en række mangeårige samarbejdspartnere og formidler viden og banebrydende netværksprodukter til dem på eksisterende og nye markeder.

Axis har over 2100 engagerede medarbejdere i over 50 lande rundt omkring i verden, som understøttes af et netværk af mere end 80.000 samarbejdspartnere. Axis er grundlagt i 1984 og er en svenskbaseret virksomhed, der er noteret på NASDAQ Stockholm under børsnavnet AXIS. Yderligere information om Axis findes på vores websted www.axis.com