Axis Business Tour Benelux gaat weer van start

Rotterdam, 2016-apr-14
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Vanaf 17 mei 2016 zal de Axis Business Tour weer diverse locaties in de Benelux aandoen. Dit halfdaagse programma is interessant voor Authorized partners en IT-resellers die al actief zijn op de videosurveillance-markt of daar interesse in hebben. Deze markt maakt snelle ontwikkelingen door, daarom praat Axis zijn partners bij over de laatste ontwikkelingen binnen Axis en de markt.

Axis wil laagdrempelige en informatieve bijeenkomsten organiseren in de buurt van de partners. De Business Tour zal de volgende locaties bezoeken in de Benelux:

  • 17 mei - Houten

  • 19 mei - Zwolle

  • 24 mei - Eindhoven

  • 25 mei - Mechelen (BE)

  • 26 mei - Brugge (BE)

  • 31 mei - Capelle aan den Ijssel

  • 31 mei - Namur (BE) Franstalig

  • 2 juni - Haarlem


Het programma bestaat uit verschillende presentaties die in gaan op de visie van Axis op verschillende markten en de daarop aangepaste strategie. Daarnaast worden bezoekers ook op de hoogte gebracht van de nieuwste producten, oplossingen en technologieën die geschikt zijn voor kleine en middelgrote bedrijven. Axis geeft tevens live demo`s van diverse Axis-producten en -tools. Er is een groot aantal productspecialisten van Axis aanwezig om eventuele vragen van partners te beantwoorden.

De entree bedraagt € 119 ex. BTW per deelnemer. Om de bezoekers te bedanken voor hun komst en kennis te laten maken met de nieuwe AXIS Companion Line, krijgt elke deelnemers een AXIS Companion Dome V-netwerkcamera ter waarde van €169.

Aan het einde van elke Business Tour zal één gelukkige met een gloednieuwe AXIS Companion 8 kanaals-recorder met 2TB aan geheugen naar huis gaan. De winnaar wordt geselecteerd aan de hand van een loting.

Ga voor meer informatie en registratie naar de speciale Axis Business Tour-website. (http://www.axis.com/events/nl/business-tour-2016)


Over Axis

Axis biedt intelligente beveiligingsoplossingen voor een slimmere en veiligere wereld. Als marktleider in netwerkvideo zet Axis de toon in de markt door de introductie van innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten – gebaseerd op een open platform – via een wereldwijd partnernetwerk. Axis ontwikkelt langetermijnrelaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten.

Axis heeft wereldwijd meer dan 2.100 toegewijde werknemers met vestigingen in meer dan 50 landen en een mondiaal netwerk met ruim 80.000 partners. Axis is opgericht in 1984 in Zweden en staat genoteerd op de NASDAQ Stockholm onder de beurscode AXIS.
Meer informatie over Axis op www.axis.com.