Axisilta uusi tuotevalikoima pienyritysten valvontatarpeisiin

Lund, 2016-04-06
This content is available in the following languages: Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Kattava, heti käyttövalmis ja helppokäyttöinen AXIS Companion Line -ratkaisu ja paikallisten asentajien tukiohjelma auttavat pienyrityksiä ottamaan laadukkaan IP-pohjaisen videovalvontaratkaisun käyttöön helposti.

Verkkovideoalan markkinajohtaja Axis Communications julkaisee nimenomaan pienyritysten valvontatarpeisiin suunnitellun tuotevalikoiman. Se sisältää kattavan, integroidun ja luotettavan AXIS Companion Line -ratkaisun sekä pienyrityksiä palveleville asentajille suunnatun AXIS Companion Specialist -ohjelman. Kaupat, ravintolat, toimistot ja muut pienyritykset voivat nyt hankkia edistyneen verkkovideovalvontajärjestelmän työntekijöiden, asiakkaiden, tilojen ja yrityksen muun omaisuuden suojaamiseen ja valvontaan entistä helpommin, kustannustehokkaammin ja riskittömämmin.

”Pienyritykset saattavat lykätä verkkovalvontajärjestelmän hankintaa korkean hinnan, käytön vaikeuden ja ylläpitovaatimusten vuoksi. Axis ottaa pienyritysten erityisvaatimukset huomioon kilpailukykyisellä tuotevalikoimalla, jossa on nimenomaan niille soveltuvia kameroita, tallennusratkaisuja, ohjelmistoja ja muita järjestelmäkomponentteja. Heti käyttövalmiin ratkaisun tuotteiden laatu ja luotettavuus ovat tuttua, tinkimätöntä Axis-tasoa”, sanoo pienyrityssektorista Axis-yhtiössä vastaava Gilles Ortega. ”Tällä sektorilla on erityisen tärkeää varmistaa, että asiakkaat voivat hyödyntää pätevien ja asiantuntevien asentajien palveluita – siitä pitää huolen AXIS Companion Specialist -ohjelma.”

Kattava ratkaisu

AXIS Companion Line -ratkaisun keskeinen tuote on AXIS Companion Recorder: 8-kanavainen verkkovideotallennin, jonka PoE-kytkin vähentää asennuskustannuksia. Luotettavassa tallentimessa on videovalvontatason vaatimukset täyttävä kiintolevy eikä tuuletinta. Videotallenteiden vienti on helppoa USB-portin kautta, ja langaton liitäntäpiste mahdollistaa järjestelmän käytön suoraan mobiililaitteilla.

Ratkaisu hyödyntää AXIS Companion -videonhallintaohjelmistoa, joka helpottaa asennusta ja käyttöä. iOS- ja Android-laitteille on oma AXIS Companion -mobiilisovellus, joten järjestelmän määritys ja käyttö onnistuu ilman tietokonetta. Käyttäjät voivat tarkastella videotallenteita ja hallita kameroita suojatun yhteyden kautta älypuhelimeen tai muuhun mobiililaitteeseen asennetulla sovelluksella.
”Tuotteiden helppokäyttöisyys ja luotettavuus ovat ratkaisun perusta. AXIS Companion Line on helppokäyttöinen yritystason valvontaratkaisu. Pienyrittäjät voivat rauhassa keskittyä liiketoimintaansa, sillä he voivat luottaa valvontaratkaisun toimintaan”, Ortega lisää.

AXIS Companion Linen IP-kameravalikoimassa on ominaisuuksiltaan sopivat kamerat esimerkiksi päivä- ja yövalvontaan sisällä ja ulkona (esim. integroitu infrapunavalo). Kaikki AXIS Companion Line -kamerat käyttävät HDTV-tarkkuutta tai jopa 2 megapikselin resoluutiota. Haastaville valaistusolosuhteille on oma Wide Dynamic Range (WDR) -tekniikka laajan dynaamisen alueen tallentamiseen. Ratkaisu tukee myös Axisin palkittua Zipstream-tekniikkaa kaistanleveys- ja tallennustilavaatimusten minimoimiseksi.

Kameroissa on microSD-korttipaikka, jota voidaan käyttää yhdessä AXIS Surveillance microSDXC -kortin sekä uuden AXIS Companion Switch -kytkimen kanssa. Se on 4-porttinen Power over Ethernet (PoE) -kytkin, joka mahdollistaa järjestelmän saumattoman laajentamisen tai käytön kustannustehokkaana tallennusratkaisuna vain muutamia kameroita sisältävissä toteutuksissa, joissa on lyhyt säilytysaikavaatimus.

Kaikilla AXIS Companion Line -ratkaisun laitteilla on kolmen vuoden takuu. AXIS Companion Line -verkkokameroita ja AXIS Companion Recorder -tallenninta voi käyttää vain AXIS Companion -videonhallintaohjelmiston ja -mobiilisovelluksen kanssa.

AXIS Companion Recorder -tallennin, AXIS Companion Dome V -verkkokamera, AXIS Companion Eye L/LVE -verkkokamerat ja AXIS Companion Switch -kytkin ovat saatavilla Axisin jakelukanavien kautta vuoden 2016 toisella neljänneksellä Pohjois-, Keski- ja Etelä-Euroopassa sekä Pohjois-Amerikassa. AXIS Companion PC-asiakasohjelma ja iOS- ja Android-mobiilisovellukset ovat ladattavissa maksutta osoitteessa www.axiscompanion.com vuoden toisella neljänneksellä.

Tukea ja työkaluja asentajille

AXIS Companion Line on kilpailukykyisesti hinnoiteltu ratkaisu, joka on helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Tämä avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia asentajille, joilta pienyritykset ostavat IT-, turvallisuus- ja sähkötyöpalveluita. AXIS Companion Specialist -ohjelma tukee asentajia koulutuksilla sekä tarjoamalla heidän käyttöönsä myynninedistämis- ja markkinointimateriaaleja.

Axis-tuotekoulutuksiin ja laadukkaaseen asiakaspalveluun sitoutuvilla asentajilla on mahdollisuus päästä AXIS Companion Specialist -asiantuntijoiksi. He voivat hyödyntää paikallista tukipalvelua, joka auttaa tarvittaessa nopeasti. Lisäksi he saavat käyttöönsä AXIS Companion Specialist -verkkoportaalin, jossa on hyödyllisiä myynti- ja tukityökaluja pienyrityksiä palveleville asentajille.

Kuvia ja lisätietoja on osoitteessa: www.axis.com/press-center/media-resources/photos?/corporate/press/press_material.htm?key=companion_line

Lisätiedot:

Kristina Tullberg, PR- ja viestintäasiantuntija, Axis Communications Northern Europe
Puhelin: +46-46-272 18 72
Sähköposti: pressoffice-ne@axis.com

Tietoja Axis Communications -yhtiöstä

Axis tarjoaa älykkäitä turvallisuusratkaisuja, jotka auttavat tekemään maailmasta turvallisemman. Verkkovideoalan globaalina markkinajohtajana Axis näyttää suuntaa koko toimialalle kehittämällä jatkuvasti innovatiivisia, avoimiin sovelluksiin perustuvia verkkotuotteita - tarjoten asiakkaille lisäarvoa maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kautta. Axis ylläpitää pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihin ja tarjoaa heille osaamista ja viimeisimpiä verkkotuotteita sekä nykyisillä että uusilla markkina-alueilla. Axisin palveluksessa on yli 2100 sitoutunutta työntekijää yli 50 maassa ja heitä tukee yli 80 000 yhteistyökumppanin. Axis on perustettu vuonna 1984 ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiö on listattu Tukholman NASDAQ tunnuksella AXIS. Lisätietoja Axisista saat verkkosivuiltamme www.axis.com