Axis styrker dens udvalg af videostyringssoftware med lanceringen af AXIS Camera Station 5

København, 2016-03-10
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

AXIS Camera Station 5 er en fuldt udstyret videostyringssoftware til mellemstore installationer med 4 til 50 IP-kameraer. Sammen med AXIS S10-serien af netværksvideooptagere og Axis’ IP-produkter tilbyder den en komplet løsning for videoovervågning og -optagelse.

En gratis mobilapplikation for Android og iOS giver brugeren mulighed for nem fjernadgang til systemet.
Axis Communications, der er markedsleder inden for netværksvideo, introducerer AXIS Camera Station 5, som er den seneste version af dens udvalg af videostyringssoftware for mellemstore installationer. Den nye version introducerer hardwareafkodning, integration af IP-kameraer fra tredjepart og Axis Optimized Rendering for højdefinitionsidentifikation og jævn video med opløsninger på op til tre 4K-videostreams. E ny mobil visningsapplikation muliggør nem ekstern overvågning.

Brugergrænsefladen for Axis Camera Station er blevet designet for nem brug. Operatørtilstanden ‘Operator Mode’ leverer en dedikeret grænseflade for effektiv betjening, der opfylder kravene fra den lejlighedsvise bruger samt den mere aktive bruger i installationer som f.eks. større detailhandler, skoler og produktionsanlæg.

AXIS Camera Station 5 understøtter hardwareafkodning og Axis Optimized Rendering. Den nye ‘rensningsfunktion’ giver brugeren mulighed for hurtigt at søge gennem videooptagelser fra flere kameraer på samme tid.

En gratis mobilvisningsapplikation er tilgængelig for Android- og iOS-baserede mobilenheder og giver brugeren mulighed for at se direkte videooptagelse fra kameraer samt ældre optagelser.

AXIS Camera Station 5 giver brugeren mulighed for at drage fuld nytte af Axis’ omfattende udvalg af videoovervågningskameraer og -teknologier. Den understøtter 360º optagelse, H.264-kompression, multivisningsstreaming, Axis’ Corridor Format, Axis’ Zipstream-teknologi og avanceret kamerabaseret bevægelsesdetektering. Ekstra funktionaliteter kan nemt tilføjes med ACAP applikationer.

Andre sikkerheds- og videoovervågningsløsninger fra Axis, såsom dørstationer for nem identifikation og ekstern adgangskontrol eller hornhøjttalere for ekstern tale i videoovervågningsapplikationer, kan også anvendes med AXIS Camera Station 5. For at opfylde specifikke behov understøtter den nye version også integration af IP-kameraer fra tredjeparter.

“Systempålidelighed er yderst vigtig i enhver videoovervågningsinstallation” siger Peter Friberg, direktør for Axis Communications. “Sammen med vores markedsførende portefølje af IP-produkter tilbyder AXIS Camera Station 5 en dokumenteret og brugervenlig sikkerhedsløsning til installationer, såsom skoler og produktionsanlæg”.

Eksisterende brugere af AXIS Camera Station med op til 32 enheder og alle brugere af AXIS S10 Recorder, uanset systemstørrelse, vil drage fordel af en gratis opgradering til AXIS Camera Station 5.

AXIS Camera Station 5 kan prøves gratis i 30 dage og kan hentes fra www.axis.com/products/axis-camera-station


For yderligere oplysninger bedes du kontakte:

Kristina Tullberg, Kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications

Axis tilbyder intelligente sikkerhedsløsninger, der bidrager til en smartere og sikrere verden. I kraft af sin position som ledende på det globale marked for netværksvideo driver Axis branchen fremad ved kontinuerligt at lancere innovative netværksprodukter, der er baseret på en åben platform - og leverer værdifulde løsninger til kunderne via et globalt netværk af samarbejdspartnere. Axis har en række mangeårige samarbejdspartnere og formidler viden og banebrydende netværksprodukter til dem på eksisterende og nye markeder.

Axis har over 2100 engagerede medarbejdere i over 50 lande rundt omkring i verden, som understøttes af et netværk af mere end 80.000 samarbejdspartnere. Axis er grundlagt i 1984 og er en svenskbaseret virksomhed, der er noteret på NASDAQ Stockholm under børsnavnet AXIS. Yderligere information om Axis findes på vores websted www.axis.com