Axis introducerer et gratis værktøj til effektiv produktspecifikation og løsningsdesign

København, 2016-02-12
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Axis leverer systemintegratorer og installationsprogrammer med et intuitivt nyt webprogram, der reducerer den tid og det arbejde, som er nødvendig for at designe komplette sikkerhedsløsninger. AXIS Site Designer fungerer både online og offline og anbefaler kameraer og optagelsesløsninger til små og mellemstore systemer. Det inkluderer brugervenlige skabeloner til en række sikkerhedskrav og giver interaktiv vejledning om valg af kameraer, optagelsesprodukter og nødvendigt tilbehør for en komplet overvågningsløsning.

Axis Communications, der er markedsleder inden for netværksvideo, har i dag introduceret
AXIS Site Designer-værktøjet. Dette værktøj tilbyder systemintegratorer og installationsprogrammer en yderst effektiv metode til at designe komplette overvågningsløsninger til små og mellemstore installationer. Værktøjet sparer tid i forbindelse med specificering og design af helhedsløsninger for steder med op til 100 kameraer.

Programmet har en række skabeloner for almindelige installationsscenarier. En visuel kameravælger anbefaler kameraer baseret på driftskrav, såsom nødvendig opløsning, kameradækning og lysforhold. Det er nemt at finde det rette ophæng og andet tilbehør til et hvilket som helst kamera, eftersom værktøjets kun viser kompatible komponenter. En lagerberegner giver anbefalinger vedrørende egnede optagelsesløsninger baseret på typiske scenarier. Endelig producerer værktøjet en komplet materialeliste, der inkluderer alle komponenterne i systemet.

AXIS Site Designer er et webprogram, der fungerer online og offline. Det er ideelt til nemt og hurtigt systemdesign på stedet ved hjælp af tabletter eller bærbare computere eller sågar uden en internetforbindelse. Det muliggør, at installationsprogrammer og integratorer kan arbejde på flere projekter på én gang og synkronisere dem gennem MyAxis-portalen, når kunden er online.

”Vi ved, at tid og effektivitet for vores partnere er nøglen til at drive deres virksomheder. Derfor har vi udviklet AXIS Site Designer. Det er et tidsbesparende og brugervenligt værktøj, der hjælper vores partnere med at designe og implementere optimerede sikkerhedsløsninger til deres kunder uden at kræve omfattende kendskab til Axis' produkter. Den intuitive grænseflade eliminerer gætteværk og gør det meget hurtigere og mere præcist at foretage et professionelt steddesign, hvilket sikrer større kundetilfredshed”, siger Peter Friberg, som er direktør for system og tjenester hos Axis Communications.

AXIS Site Designer kan hentes gratis på http://sitedesigner.axis.com. Værktøjet kan anvendes med tabletter samt bærbare og stationære computere.For yderligere oplysninger bedes du kontakte:

Kristina Tullberg, PR og kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications

Axis tilbyder intelligente sikkerhedsløsninger, der bidrager til en smartere og sikrere verden. I kraft af sin position som ledende på det globale marked for netværksvideo driver Axis branchen fremad ved kontinuerligt at lancere innovative netværksprodukter, der er baseret på en åben platform - og leverer værdifulde løsninger til kunderne via et globalt netværk af samarbejdspartnere. Axis har en række mangeårige samarbejdspartnere og formidler viden og banebrydende netværksprodukter til dem på eksisterende og nye markeder.

Axis har over 2000 engagerede medarbejdere i over 40 lande rundt omkring i verden, som understøttes af et netværk af mere end 70.000 samarbejdspartnere i 179 lande. Axis er grundlagt i 1984 og er en svenskbaseret virksomhed, der er noteret på NASDAQ Stockholm under børsnavnet AXIS. Yderligere information om Axis findes på vores websted www.axis.com