Axis esittelee ensimmäisen 4K PTZ -kupukameransa

Lund, 2015-11-17
This content is available in the following languages: Finnish

Muotoilustaan palkittu, suorituskykyinen AXIS Q6128-E tarjoaa ultratarkkoja kuvia, joissa on nelinkertainen määrä pikseleitä teräväpiirtoon (1080p) verrattuna. Sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva kompakti kamera toistaa näkymän uskollisesti ja tarjoaa teräviä kuvia kaikista suunnista.

Verkkovideoalan markkinajohtaja Axis Communications täydentää AXIS Q61 -mallistoaan uudella PTZ-kupukameralla. AXIS Q6128-E -kameran uskomattoman tarkka 4K-resoluutio, nopeat panorointi- ja kallistustoiminnot sekä tehokas zoomaus soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön, myös heikossa valaistuksessa ja haastavissa olosuhteissa. AXIS Q6128-E on erinomainen ratkaisu esimerkiksi ostoskeskusten, pysäköintialueiden ja urheilukenttien valvontaan. Se soveltuu myös kaupunkivalvontaan ja aidattujen alueiden tarkkailuun.

Axis PTZ -kupukameroiden Axis Sharpdome -teknologia mahdollistaa poikkeuksellisen laajan kuvaamisen – myös kameran horisontin ylä- ja alapuolella – ja siinä on yksityiskohdat tarkasti näyttävä tehokas zoomi. AXIS Q6128-E tukee muiden Q61-malliston kameroiden tapaan elektronista kuvanvakautusta.

”AXIS Q61 PTZ -kupukamerat ovat menestyneet innovatiivisen muotoilunsa ja teknisten huippuominaisuuksiensa ansiosta, ja uusimmassa mallissa on niiden lisäksi uskomattoman tarkka 4K-resoluutio”, kertoo Axis-yhtiön tuotehallintajohtaja Erik Frännlid. ”Markkinoilla on tarvetta ultratarkkoja kuvia tarjoaville PTZ-kameroille, jotka soveltuvat erityistä tarkkuutta vaativien kohteiden, kuten aukioiden ja risteysalueiden, valvontaan.”

Helposti ja nopeasti asennettava AXIS Q6128-E toimii luotettavasti lämpötila-alueella -50 °C – +50 °C. Kamerassa on automaattinen sumun poistotoiminto ja Speed Dry -toiminto, jotka pitävät kuvat tarkkoina myös kosteissa olosuhteissa.
Kameran videoanalyysiominaisuus hyödyntää liikkeentunnistusta ja Advanced Gatekeeper -ominaisuutta, joilla kamera voidaan määrittää valvomaan tiettyä aluetta ja zoomaamaan alueella liikkuviin kohteisiin. Avoimen ohjelmointirajapinnan ansiosta kamera on mahdollista integroida muiden valmistajien älykkäisiin videosovelluksiin.

AXIS Q6128-E -kameran teknisiä tietoja:

  • Huipputarkka 4K (8 MP) videokuva, kuvataajuus 25/30 fps

  • 12-kertainen optinen zoomi ja automaattinen tarkennus

  • Nopea ja tarkka panorointitoiminto nopeasti liikkuvien kohteiden seuraamiseen, yli 700 astetta sekunnissa

  • Kirkas vääristämätön kupu

  • Sietää pölyä, voimakkaita vesisuihkuja, sadetta, lunta ja auringonvaloa

  • Iskunkestävä (IK08)

  • Iskuntunnistus havaitsee kameraan kohdistuvan iskun tai ilkivallan ja laukaisee hälytyksen automaattisesti

  • Arctic Temperature Control -toiminto


AXIS Q6128-E PTZ -kupukamera on saatavilla Axisin jakelukanavien kautta vuoden 2015 viimeisellä neljänneksellä ohjehintaan 3 199 dollaria.
Kuvia ja lisätietoja on osoitteessa www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=axis_q61_series
Lisätiedot:

Kristina Tullberg, PR- ja viestintäasiantuntija, Axis Communications Northern Europe
Puhelin: +46-46-272 18 72
Sähköposti: pressoffice-ne@axis.com

Tietoja Axis Communications -yhtiöstä

Axis tarjoaa älykkäitä turvallisuusratkaisuja, jotka auttavat tekemään maailmasta turvallisemman. Verkkovideoalan globaalina markkinajohtajana Axis näyttää suuntaa koko toimialalle kehittämällä jatkuvasti innovatiivisia, avoimiin sovelluksiin perustuvia verkkotuotteita - tarjoten asiakkaille lisäarvoa maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kautta. Axis ylläpitää pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihin ja tarjoaa heille osaamista ja viimeisimpiä verkkotuotteita sekä nykyisillä että uusilla markkina-alueilla. Axisin palveluksessa on yli 2000 sitoutunutta työntekijää yli 40 maassa ja heitä tukee yli 70 000 yhteistyökumppanin verkosto 179 maassa. Axis on perustettu vuonna 1984 ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiö on listattu Tukholman NASDAQ tunnuksella AXIS. Lisätietoja Axisista saat verkkosivuiltamme www.axis.com