Axis tuo markkinoille luotettavan ja helposti asennettavan AXIS Guard Suiten, joka sisältää uusia videoanalyysisovelluksia videovalvonnan tehostamiseksi

Lund, 2015-09-29
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Axis julkaisee AXIS Guard Suiten, sarjan luotettavia videoanalyysiohjelmia, jotka laajentavat Axis verkkokameran nopeasti älykkääksi turvallisuusjärjestelmäksi ja tekevät videovalvonnasta ennakoivaa. Tuote on tarkoitettu pieniin ja keskisuuriin asennuksiin. Se on helposti asennettava ja huokea ratkaisu tehokkaaseen valvontaan ja se sopii hyvin kaupallisiin, teollisiin ja julkisiin tiloihin, rakennuksiin ja sisätiloihin.

Verkkovideoalan markkinajohtaja Axis Communications esittelee Axis Guard Suite -videoanalyysiohjelmat laajentaen näin videovalvontaratkaisujen valikoimaansa helposti asennettavalla ja edullisella videoanalyysiperheellä. Ohjelmat, joita on saatavilla erilaisiin valvontatarpeisiin, täydentävät Axisin verkkokameraratkaisujen valikoimaa ja ne on helppo integroida AXIS Camera Stationiin, joka on Axisin verkkovideotuotteita varten tarkoitettu videohallintajärjestelmä (VMS).

”AXIS Guard Suitella voit parantaa verkkokameroiden videovalvontaominaisuuksia ja tehdä laitteista vieläkin tehokkaampia. Nyt myös pienet ja keskisuuret yritykset voivat hyötyä tehokkaista tunnistusmahdollisuuksista, mikä vähentää vääriä hälytyksiä ja huomaamatta jääneitä tapahtumia ja tarjoaa tehokkaampia tutkintaominaisuuksia. AXIS Guard Suite on ihanteellinen, kustannustehokas ja luotettava lisäohjelmisto, joka antaa asiakkaillemme mahdollisuuden turvallisempiin ja paremmin suojattuihin tiloihin ja omaisuuteen”, sanoo Peter Friberg, Axis Communicationsin ratkaisuhallintajohtaja.

AXIS Guard Suite tarjoaa luotettavan ratkaisun hiljaisten alueiden, kuten vähittäiskauppojen ja toimistojen, pysäköintialueiden ja muiden valvomattomien alueiden sulkemisajan jälkeiseen valvontaan, jossa tarvitaan luotettavaa liikkeentunnistusta. Lisäksi Axisin ohjelmakehityskumppaneiden kautta on saatavana laaja valikoima videoanalyysiohjelmia, jotka toimivat yhdessä Axisin verkkovideotuotteiden kanssa.

AXIS Guard Suite on varmatoiminen, koska videoanalyysi tehdään kameran pakkaamattomalle kuvalle, ja luotettavuutta lisää AXIS False Alarm Filtering -teknologia.

AXIS Guard Suite sisältää kolme sovellusta:

    li>AXIS Motion Guard: Yleiseen liikkeentunnistukseen tiloissa, jotka ovat tyhjillään sulkemisajan jälkeen, esimerkiksi pysäköintialueet ja rakennustyömaat
  • AXIS Fence Guard: Aidattujen kohteiden suojaamiseen. Tunnistaa aidan ylitys- tai vahingoittamisyritykset

  • AXIS Loitering Guard: Epäilyttävän käytöksen tunnistamiseksi puolijulkisilla alueilla, missä turha oleskelu voi aiheuttaa turvallisuusongelman


AXIS Guard Suite on suunniteltu helpoksi asentaa. Sovellukset ovat ladattavissa AXIS Camera Application Platform (ACAP) -galleriasta ja ne on helppo asentaa ja konfiguroida intuitiivisen käyttöliittymän, tilanteen mukaisten ohjeiden ja älykkäiden asetusvalikoiden ansiosta. Nopea viiden vaiheen ohjattu asennustoiminto opastaa kalibroinnissa, alueen asettamisessa, suodattimien määrittelyssä ja mukautettujen profiiliasetusten tekemisessä (esim. yöaika, tuuliset päivät jne.)
AXIS Guard Suite on tulossa myyntiin Axisin jakelukanavien kautta vuoden 2015 viimeisellä neljänneksellä ohjehintaan 149 USD/sovellus.

Valokuvia ja lisätietoja on saatavana osoitteessa:
http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=guard_suite
Video: http://www.axis.com/products/axis-guard-suite


Lisätiedot:

Kristina Tullberg, PR- ja viestintäasiantuntija, Axis Communications Northern Europe
Puhelin: +46-46-272 18 72
Sähköposti: pressoffice-ne@axis.com

Tietoja Axis Communications -yhtiöstä

Axis tarjoaa älykkäitä turvallisuusratkaisuja, jotka auttavat tekemään maailmasta turvallisemman. Verkkovideoalan globaalina markkinajohtajana Axis näyttää suuntaa koko toimialalle kehittämällä jatkuvasti innovatiivisia, avoimiin sovelluksiin perustuvia verkkotuotteita - tarjoten asiakkaille lisäarvoa maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kautta. Axis ylläpitää pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihin ja tarjoaa heille osaamista ja viimeisimpiä verkkotuotteita sekä nykyisillä että uusilla markkina-alueilla. Axisin palveluksessa on yli 2000 sitoutunutta työntekijää yli 40 maassa ja heitä tukee yli 70 000 yhteistyökumppanin verkosto 179 maassa. Axis on perustettu vuonna 1984 ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiö on listattu Tukholman NASDAQ tunnuksella AXIS. Lisätietoja Axisista saat verkkosivuiltamme www.axis.com