Axis introducerer videoanalyse med pålidelig og installationsvenlig AXIS Guard Suite for større videoovervågningseffektivitet.

København, 2015-09-29
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Axis annoncerer AXIS Guard Suite, en serie af robuste videoanalyseprogrammer, der hurtigt omdanner Axis-netværkskameraer til smarte sikkerhedssystemer og muliggør en mere proaktiv tilgang til videoovervågning. Produktet er rettet mod små og mellemstore installationer med en prisbillig løsning, der er nem at installere, til effektiv overvågning, som er velegnet til kommercielle, industrielle og offentlige steder, bygninger og indendørsområder.

AXIS Guard Suite, en serie af robuste videoanalyseprogramme.
Axis Communications, som er markedsleder inden for netværksvideo, introducerer AXIS Guard Suite af videoanalyseprogrammer og udvider dermed sin produktportefølje af videoovervågningsløsninger med et videoanalyseprodukt, der er prisbilligt og nemt at installere. Programmerne, som fås til forskellige overvågningsbehov, supplerer Axis' sortiment af netværkskameraløsninger og kan nemt integreres med AXIS Camera Station - et gennemprøvet videostyringssystem (VMS), der er optimeret til Axis' netværksvideoprodukter.

”Med AXIS Guard Suite kan du forbedre netværkskameraers videoovervågningsegenskaber og gøre dem til endnu mere effektive enheder. Nu kan også små og mellemstore virksomheder drage fordel af effektive detekteringsfunktioner, som resulterer i færre falske alarmer og oversete hændelser, sammen med mere effektive undersøgende funktioner. AXIS Guard Suite er et ideelt, omkostningseffektivt og pålideligt tilbehør, der vil give vores kunder mulighed for at opnå sikrere og bedre beskyttede anlæg og aktiver,” siger Peter Friberg, ‎Director Solution Management, hos Axis Communications.

AXIS Guard Suite tilbyder nu en pålidelig løsning til brug i områder med lidt trafik, såsom overvågning af butikker og kontorer efter lukketid, parkeringspladser og andre ubevogtede områder, hvor pålidelig bevægelsesdetektering er nødvendig. Derudover kan der fås andre bevægelsesdetekteringsfunktioner gennem Axis' programudviklingspartnere, som udgør et bredt sortiment af videoanalyseprogrammer, der fungerer fint med Axis' netværksvideoprodukter.

AXIS Guard Suite leverer robust detektering, idet der foretages videoanalyse direkte på kameraets ukomprimerede videostream, og produktet understøttes af AXIS False Alarm Filtering-teknologi for høj pålidelighed.

AXIS Guard Suite omfatter tre programmer:


  • AXIS Motion Guard: Til generel bevægelsesdetektering, typisk på steder, der skal være tomme efter lukketid, f.eks. parkeringspladser, byggepladser osv.

  • AXIS Fence Guard: Til beskyttelse af et indhegnet område ved at registrere forsøg på at klatre over eller ødelægge hegnet

  • AXIS Loitering Guard: Til detektering af mistænkelig opførsel på halvoffentlige steder, hvor ulovligt ophold kan udgøre et sikkerhedsproblem


AXIS Guard Suite er designet til at være installationsvenlig. Programmerne kan hentes fra AXIS Camera Application Platform (ACAP)-galleriet og er nemme at installere og konfigurere, takket være en intuitiv brugergrænseflade, kontekstuel hjælp og smarte konfigurationsmuligheders. En installationsguide i fem trin fører hurtigt installatøren gennem kalibrering, område, filtre og brugertilpassede profilindstillinger (f.eks. til brug om natten, på blæsende dage osv.)

AXIS Guard Suite vil efter planen være tilgængelig i 4. kvartal af 2015 til en vejledende detailpris på 149 USD pr. program og kamera gennem Axis' distributionskanaler.

For billeder og andre ressourcer henvises der til: http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=guard_suite

Film: http://www.axis.com/products/axis-guard-suite


For yderligere oplysninger bedes du kontakte:

Kristina Tullberg, PR og kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications

Axis tilbyder intelligente sikkerhedsløsninger, der bidrager til en smartere og sikrere verden. I kraft af sin position som ledende på det globale marked for netværksvideo driver Axis branchen fremad ved kontinuerligt at lancere innovative netværksprodukter, der er baseret på en åben platform - og leverer værdifulde løsninger til kunderne via et globalt netværk af samarbejdspartnere. Axis har en række mangeårige samarbejdspartnere og formidler viden og banebrydende netværksprodukter til dem på eksisterende og nye markeder.

Axis har over 2000 engagerede medarbejdere i over 40 lande rundt omkring i verden, som understøttes af et netværk af mere end 70.000 samarbejdspartnere i 179 lande. Axis er grundlagt i 1984 og er en svenskbaseret virksomhed, der er noteret på NASDAQ Stockholm under børsnavnet AXIS. Yderligere information om Axis findes på vores websted www.axis.com