Axis wint SSA Award met AXIS Q61 E-Serie netwerkcamera’s

Rotterdam, 2015-sep-22
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Amsterdam, 22 september 2015 – Axis Communications, wereldwijd marktleider in netwerkvideotoepassingen, heeft met zijn nieuwe PTZ Dome-netwerkcamera’s, de AXIS Q61 E-Serie, de SSA Award in de categorie CCTV videobewakingssysteem in de wacht gesleept. De Safety & Security Amsterdam Award is een prestigieuze prijs die tijdens de tweejaarlijkse beurs door een onafhankelijke jury wordt uitgereikt. Volgens de jury zijn deze camera’s "het toonbeeld van innovatie die het probleem van slechte weersomstandigheden, slechte verlichting en beeldvervorming bij rotatie aanpakken en een topper op alle specificaties".

De kracht van de AXIS Q61-E-serie

De camera’s uit de AXIS Q61-E-serie leveren superieure beeldprestaties, zijn compact en robuust en kunnen zowel binnenshuis of in uitdagende omgevingen buitenshuis worden geïnstalleerd. De duurzame PTZ-netwerkcamera’s beschikken onder andere over elektronische beeldstabilisatie, Lightfinder-technologie, Wide Dynamic Range (130dB), ‘automatic defog’ en 30x optische zoom en ze zijn bestand tegen extreme klimaatveranderingen dankzij de ‘Arctic Temperature Control’-functie.
Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe bij Axis Communications is blij met de SSA Award: “Wij krijgen van klanten veel positieve reacties op onze netwerkvideo-oplossingen en in het bijzonder deze AXIS Q61 E-Serie. Het feit dat een onafhankelijke jury ook enthousiast is over deze camera’s is voor ons een bevestiging. Wij proberen bij de ontwikkeling van onze producten de markt altijd voor te blijven en onze klanten en partners te verrassen met nieuwe en kwalitatief hoogstaande technologie. De AXIS Q61 E-series is daar een mooi voorbeeld van.”
Meer informatie over de AXIS Q61 E-Serie PTZ Dome netwerkcamera’s is te vinden via http://www.axis.com/nl/nl/products/axis-q61-series


Over Axis

Axis Communications biedt intelligente beveilingsoplossingen aan voor een slimmere en veiligere wereld. Als wereldwijde marktleider in netwerkvideo, zet Axis de toon in de sector door het lanceren van innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten -gebaseerd op een open platform -, via een globaal partnernetwerk. Axis ontwikkelt lange termijn relaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten.

Axis heeft wereldwijd meer dan 2.000 toegewijde werknemers met vestigingen in meer dan 40 landen en een samenwerking met ruim 70.000 partners in 179 landen. Axis is opgericht in 1984 in Zweden en staat genoteerd op de NASDAQ Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op www.axis.com.