Axis organiseert nieuwe, inspirerende partnerevents

Rotterdam, 2015-jun-19
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Capelle aan den IJssel, 19 juni 2015 - Om beter te kunnen inspelen op de informatiebehoeften van zijn channel partners, heeft Axis Communications zijn bekende roadshow-concept dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Axis organiseerde begin juni het ‘Axis Partner Symposium’. Daarnaast is de ‘Axis Business Tour’ in het leven geroepen en zal dit meerdere malen per jaar plaatsvinden. Dinsdag 23 juni 2015 vindt de eerste 'Axis Business Tour' plaats in Veldhoven. Axis nodigt klanten en partners van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Axis Partner Symposium

Tijdens het ‘Axis Partner Symposium’ op 2 en 3 juni deelde Axis diepgaande technologische kennis en belangrijke trends op het gebied van netwerkvideo. Axis deed tevens een aantal productintroducties tijdens deze dagen. In de vorm van workshops zijn de voornaamste nieuwe technologieën en producten die Axis via het partnerkanaal later dit jaar zal aanbieden uitgebreid besproken. Het ‘Axis Partner Symposium’ werd geco-host door afgevaardigden van Avaya, Genetec, Morphean, Nedap, Netapp en Sound Intelligence.

Axis Business Tour

Axis zal dit jaar meerdere malen een ‘Axis Business Tour’ organiseren, niet alleen voor Authorized Partners maar ook voor andere (IT-)resellers die een actieve rol (willen gaan) spelen op de markt voor video-surveillance en willen ervaren wat Axis hen hiertoe te bieden heeft. Ook nieuwe medewerkers van Solutions Partners of distributeurs die behoefte hebben aan algemene informatie over Axis en de markt voor video-surveillance zijn van harte welkom. 23 juni aanstaande is de eerste mogelijkheid hierbij aanwezig te zijn. Tijdens deze middag zullen de aanwezigen bijgepraat worden over recente ontwikkelingen en kansen op de markt voor video-surveillance. Een beknopt overzicht van het assortiment en ondersteuningsmogelijkheden van Axis komt aan bod en er zal tot slot een update over de nieuwste producten en technologieën gegeven worden.

“Tijdens het tweedaagse symposium hebben we maar liefst 40 van onze belangrijkste partners mogen verwelkomen. De reacties waren zeer positief. Zo vonden vele partners de intieme setting die voor veel interactie zorgde, zeer prettig. We zijn ontzettend blij dat de evenementen waarbij we onze klanten en partners door het hele land opzoeken in goede aarde vallen. We krijgen zeer positieve feedback van onze partners op zowel de vorm als de inhoud. De ‘Axis Business Tour’ die in de komende maanden plaatsvindt, zal bestaande en nieuwe partners inspireren meer omzet te genereren uit hun aanbod voor video-surveillance”, zegt Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe van Axis.

Aanmelden

Partners die bij een Axis Business Tour aanwezig willen zijn, kunnen zich hier aanmelden.


Over Axis

Axis Communications biedt intelligente beveilingsoplossingen aan voor een slimmere en veiligere wereld. Als wereldwijde marktleider in netwerkvideo, zet Axis de toon in de sector door het lanceren van innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten -gebaseerd op een open platform -, via een globaal partnernetwerk. Axis ontwikkelt lange termijn relaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten.

Axis heeft wereldwijd meer dan 1.800 toegewijde werknemers met vestigingen in meer dan 40 landen en een samenwerking met ruim 70.000 partners in 179 landen. Axis is opgericht in 1984 in Zweden en staat genoteerd op de NASDAQ Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op www.axis.com.