Commerciële versterkingen bij Axis

Rotterdam, 2015-mei-07
This content is available in the following languages: Dutch; Flemish

Strategische relaties met partners staan centraal bij uitbreiding van het team

Capelle aan den IJssel, 07 mei 2015 - Axis Communications, wereldwijd marktleider in netwerk video toepassingen, heeft twee nieuwe leden toegevoegd aan zijn commerciële team en versterkt daarmee de strategische relaties met Axis’ partners. Sandor Luiken bekleedt de functie als Key Account Manager voor Axis in Nederland en zal continu in contact staan met lokale partners om hen te voorzien van de juiste ondersteuning. Thomas Lang treedt aan als Business Development Manager Access Control en is in die rol verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van het Axis-portfolio in Midden-Europa op het gebied van fysieke toegangscontrole.

Sandor Luiken

Als Key Account Manager zal Luiken in direct contact staan met Axis Solution Partners in Nederland. Hij zal het eerste aanspreekpunt zijn voor commerciële vragen omtrent producten, project support en voor het bieden van ondersteuning om gezamenlijk op te trekken bij de presentatie van de Axis-propositie bij eindklanten. Luiken heeft meer dan 13 jaar ervaring in de branche en kent de markt zeer goed. Hij heeft gedegen technische kennis vergaart als product trainer en vele projecten gemanaged, waarna hij in een commerciële rol gewerkt heeft als sales manager in Nederland bij ‘Pelco by Schneider Electric’.

Thomas Lang

Met de komst van Thomas Lang is het Axis-team voor Midden-Europa een expert met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van toegangscontrole en tijdregistratie rijker. Voordat Lang in dienst trad bij Axis heeft hij zeven jaar leiding gegeven aan een commercieel team bij een leverancier van systemen voor deur-, raam- en veiligheidstechniek en heeft hij vijf jaar werkervaring opgedaan als Key Account Manager bij MBB Gelma GmbH.

Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe bij Axis: “Ik ben blij met de komst van deze twee ervaren krachten en ben ervan overtuigd dat we met deze nieuwe collega’s waardevolle kennis en jarenlange, specialistische ervaring in huis halen. We vinden het bij Axis belangrijk dat onze partners en eindgebruikers kunnen schakelen met specialisten en met gedegen kennis en ervaring onze lokale partners de juiste ondersteuning kunnen bieden. Door te investeren in mensen en middelen, specifiek voor elke regio, versterken we onze positie als marktleider op diverse deelgebieden. Met de aanstelling van deze experts geven we een boost aan ons partnerprogramma”.


Over Axis

Axis Communications biedt intelligente beveilingsoplossingen aan voor een slimmere en veiligere wereld. Als wereldwijde marktleider in netwerkvideo, zet Axis de toon in de sector door het lanceren van innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten -gebaseerd op een open platform -, via een globaal partnernetwerk. Axis ontwikkelt lange termijn relaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten.

Axis heeft wereldwijd meer dan 1.800 toegewijde werknemers met vestigingen in meer dan 40 landen en een samenwerking met ruim 70.000 partners in 179 landen. Axis is opgericht in 1984 in Zweden en staat genoteerd op de NASDAQ Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op www.axis.com.