Certifiering blir ett viktigt mål för alla Axis partners

Lund, 2015-feb-02
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Kunskapen kommer att sättas på prov. Nu introducerar Axis Communications, marknadsledare inom nätverksvideo, sitt certifieringsprogram i alla nordiska länder. Certifieringsprogrammet är till för yrkesverksamma personer, som arbetar med nätverksvideoinstallationer, i säkerhetsbranschen.

Ny teknik, nya applikationer och nya möjligheter gör att kraven på kompetens inom nätverksvideo är högre än någonsin. Utbildning är nyckeln till framgång och certifiering blir ett bevis på professionalitet. Installatörer och integratörer i säkerhetsbranschen ska kunna erbjuda slutkunderna trygga och korrekt installerade nätverksvideosystem och för att uppnå det krävs utbildning och certifiering.

”Vi vill kunna ge våra partners den expertis som behövs för att lyckas på den allt mer konkurrensutsatta marknaden. Det är viktigt att nätverksbaserade bevakningssystem är korrekt utformade och installerade och att de underhålls på rätt sätt. Certifieringsprogrammen är en viktig del i vår strävan att ge slutkunden mesta möjliga värde av sin investering i nätverksvideo” säger Atul Rajput, Regional Director Norra Europa Axis Communications.

Axis certifieringsprogram är skräddarsytt för systemutvecklare och tekniska säljare. Den mäter kunskapen inom såväl nätverkskameraprodukt kännedom, nätverksvideolösningar och bästa praxis inom utförandeteknik.

”Vårt mål är att alla våra partners ska genomgå vårt Axis Communications Academy program och för partners som vill ha ett bevis på sin kompetens och strävar mot en högre partnerstatus är certifiering från och med 2015 ett krav”, säger Atul Rajput

Provet är tillgängligt från och med den 2 februari och kan genomföras på Prometrics professionella testcenter över hela landet. Provet kostar cirka 900 SEK.

Mer information om certifieringsprogrammet och hur man förbereder sig för provet finns här:
http://www.axis.com/events/sv/axis-certification/home

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Kristina Tullberg, PR og kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice-ne@axis.com


Om Axis Communications

Axis erbjuder intelligenta säkerhetslösningar som möjliggör för en smartare och säkrare värld. Som marknadsledare inom nätverksvideo driver Axis branschutvecklingen genom att kontinuerligt lansera innovativa nätverksprodukter, baserade på öppna plattformar, som adderar ökat kundvärde och distribueras i ett globalt partnernätverk. Axis har långsiktiga relationer med partner och erbjuder dem kunskap och banbrytande nätverksprodukter på befintliga och nya marknader.

Axis har över 1 900 engagerade anställda i över 40 länder runt om i världen och arbetar med ett nätverk av fler än 75 000 partner i 179 länder. Axis är ett svenskt företag som grundades 1984 och är noterat på NASDAQ Stockholm (AXIS). Mer information om Axis finns på www.axis.com.