Sertifioinnista tulee tärkeä tavoite kaikille Suomen Axis-yhteistyökumppaneille

Lund, 2015-02-02
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Verkkovideoalan markkinajohtaja Axis Communications mahdollistaa helmikuusta lähtien verkkovideokamera tekniikan ammattimaisen sertifioinnin Suomessa. Sertifiointi on tarkoitettu ammatissa toimiville henkilöille, jotka työskentelevät turvallisuusalalla verkkovideotekniikan parissa. Se on kirjallinen osoitus ammattitaidostaan.

Kovenevan kilpailun ja teknologian kehityksen myötä, osaamisvaatimukset kasvavat jatkuvasti. On pystyttävä osoittamaan että taitaa ammattinsa. Axis sertifiointi on kirjallinen todistus sekä omasta ammattitaidosta että mahdollisuus yrityksenä erittäytyä kilpailijoista omaavalla todistetusti osaavaa henkilökuntaa.

”Haluamme tarjota yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden saada kirjallinen todistus asiantuntemuksestaan, jota enenevässa määrin vaaditaan kilpailutilanteissa loppuasiakkaiden toimesta. On tärkeää, että verkkopohjaiset valvontajärjestelmät on rakennettu ja asennettu oikein ja niiden kunnossapito on asianmukaista. Sertifioinnilla on tärkeä osa pyrkimyksiämme tarjota loppuasiakkaan verkkovideoinvestoinnille mahdollisimman paljon vastinetta”, sanoo Atul Rajput, Regional Director Axis Communications.

Axis verkkovideo sertifiointi sopii sekä järjestelmien myyjille, asentajille että suunnittelijoille. Se on sekä osoitus omasta henkilökohtaisesta ammattitaidosta että myös yritykselle mahdollisuus erittäytyä kilpailijoista osoittamalla omaavansa todistetusti ammattitaitoista henkilökuntaa verkkokameratuotteiden, verkkovideoratkaisujen ja parhaiden työskentelytapojen kohdalla.

Kokeeseen voi osallistua 2. helmikuuta alkaen jossakin ympäri maata sijaitsevista virallisista Prometric-testikeskuksista tai osallistumalla Axiksen järjestämiin sertifiointi tilaisuuksiin Helsingissä ja Kuopiossa. Sertifiointimaksu on 150 USD per henkilö.

Lisätietoa sertifiointiohjelmasta ja kokeeseen valmistautumisesta löydät täältä: http://www.axis.com/events/axis-certification


Lisätiedot:

Kristina Tullberg, PR- ja viestintäasiantuntija, Axis Communications Northern Europe
Puhelin: +46-46-272 18 72
Sähköposti: pressoffice-ne@axis.com

Tietoja Axis Communications -yhtiöstä

Axis tarjoaa älykkäitä turvallisuusratkaisuja, jotka auttavat tekemään maailmasta turvallisemman. Verkkovideoalan globaalina markkinajohtajana Axis näyttää suuntaa koko toimialalle kehittämällä jatkuvasti innovatiivisia, avoimiin sovelluksiin perustuvia verkkotuotteita - tarjoten asiakkaille lisäarvoa maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kautta. Axis ylläpitää pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihin ja tarjoaa heille osaamista ja viimeisimpiä verkkotuotteita sekä nykyisillä että uusilla markkina-alueilla. Axisin palveluksessa on yli 1900 sitoutunutta työntekijää yli 40 maassa ja heitä tukee yli 70 000 yhteistyökumppanin verkosto 179 maassa. Axis on perustettu vuonna 1984 ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiö on listattu Tukholman NASDAQ tunnuksella AXIS. Lisätietoja Axisista saat verkkosivuiltamme www.axis.com