Axis-sertifiointi antaa suomalaisille turvajärjestelmien asentajille tiedollisen ylivoiman

Lund, 2014-11-03
This content is available in the following languages: Finnish

Verkkovideotiedot on pantu koetukselle. Yhteensä 12 suomalaista turva-alan asiantuntijaa on osallistunut Axiksen sertifiointitestiin ja läpäissyt sen Prometric-testikeskuksessa* Tukholmassa. Turvajärjestelmien asiantuntijat edustavat Axiksen partneriyrityksiä Suomen markkinoilla ja saavat nyt laatuleiman verkon, verkkovideotekniikan ja järjestelmäsuunnittelun tuntemukselleen.

”Yhä useammat suuret yritykset vaativat sertifiointia hankkiessaan ostopalveluita. Siksi on aina hyvä, että henkilökunta on sertifioitua”, sanoo Mika Bragge Turvatiimi Oyj:stä, joka on nyt saanut Axis Certified -diplominsa.

Axiksen sertifiointiohjelma on tehty mittatilaustyönä verkkovideoalan järjestelmäkehittäjille ja teknisille myyjille. Ohjelma lanseerattiin Ruotsissa viime vuonna, ja helmikuussa 2015 se tuodaan myös Suomen markkinoille. Jotta aikaa ei kuluisi hukkaan, monet Axiksen avainpartnereista halusivat kuitenkin lähettää edustajiaan Tukholmaan suorittamaan sertifiointitestin jo tänä syksynä.

”Sertifioitu henkilöstö antaa meille tiedollisen ylivoiman kilpailijoihimme nähden”, sanoo Jami Siven Pöyry Building Services Oy:stä.

Uudesta tekniikasta, uusista sovelluksista ja uusista mahdollisuuksista johtuen pätevyysvaatimukset verkkovideoalalla ovat korkeammat kuin koskaan ennen. Axiksen sertifiointiohjelma tähtää partnereiden tietotason nostamiseen, mistä on jatkossa hyötyä loppuasiakkaille.

”Pyrimme antamaan partnereillemme asiantuntemuksen, jota tarvitaan onnistumiseen yhä enemmän kilpailutetuilla markkinoilla. Näemme myös, että järjestelmäsuunnittelukoulutukselle on tarvetta. Kamera on aina riippuvainen oikein suunnitellusta järjestelmästä, jotta se voi toimia täydellä potentiaalillaan”, sanoo Atul Rajput, Axiksen Pohjois-Euroopan aluepäällikkö.

Seuraavilla Axiksen suomalaisilla partnereilla on nyt sertifioitua henkilöstöä Suomessa:

ADI-Alarmsystem Oy, ASAN Security Technologies Ltd., Caverion Oyj, EET Europarts, Empower Oyj, Hällström Ky, Noatek Oy, Pöyry Building Services Oy, Secureplan Turvatekniikka Oy, Securitas, Turvatiimi Oyj

Helmikuussa Axiksen sertifiointiohjelma tuodaan Suomen markkinoille, ja silloin vielä useammalle suomalaiselle turvallisuusasiantuntijalle avautuu mahdollisuus hankkia ammattitaidostaan kertova leima.

Lue lisää Axiksen sertifiointiohjelmasta täältä: http://www.axis.com/certification/index.htm


*Prometric on maailman johtava laajojen testaus- ja arviointipalvelujen tuottaja

Lisätiedot:
Kristina Tullberg, PR- ja viestintäasiantuntija, Axis Communications Northern Europe
Puhelin: +46-46-272 18 72
Sähköposti: pressoffice-ne@axis.com

Tietoja Axis Communications -yhtiöstä
Axis tarjoaa älykkäitä turvallisuusratkaisuja, jotka auttavat tekemään maailmasta turvallisemman. Verkkovideoalan globaalina markkinajohtajana Axis näyttää suuntaa koko toimialalle kehittämällä jatkuvasti innovatiivisia, avoimiin sovelluksiin perustuvia verkkotuotteita - tarjoten asiakkaille lisäarvoa maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kautta. Axis ylläpitää pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihin ja tarjoaa heille osaamista ja viimeisimpiä verkkotuotteita sekä nykyisillä että uusilla markkina-alueilla. Axisin palveluksessa on yli 1700 sitoutunutta työntekijää yli 40 maassa ja heitä tukee yli 65 000 yhteistyökumppanin verkosto 179 maassa. Axis on perustettu vuonna 1984 ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiö on listattu Tukholman NASDAQ OMX:ssä tunnuksella AXIS. Lisätietoja Axisista saat verkkosivuiltamme www.axis.com