Axis annoncerer innovativ overvågningsløsning med fuld 360° visning og detaljeret zoom.

København, 2014-09-29
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

AXIS Q6000-E-netværkskamera er et innovativt netværkskamera, der giver 360° oversigt ved hjælp af fire kamerahoveder på 2 megapixel, og som - når det er integreret med AXIS Q60-E - samtidigt tilbyder optisk indzoomning på interesseområder med et enkelt klik.

AXIS Q6000-E har fire kameraer med 2 megapixel, der giver et komplet synsfelt på 360° over større områder, se film.
Axis Communications er verdens førende inden for netværksvideo. Virksomheden lancerer nu det 360° netværkskamera AXIS Q6000-E, der er klar til udendørs brug, og som integreres perfekt med AXIS Q60 E serien af PTZ-domenetværkskameraer, hvilket giver en unik overvågningsløsning. Med blot et enkelt klik kan operatører optisk og med høj præcision zoome ind på detaljer af interesse og samtidigt bevare et overblik over store områder på op til 20.000 m² (215.000 sq. ft.), hvilket svarer til størrelsen på fire fodboldbaner. Dette gør AXIS Q6000-E ideelt til overvågning i storbyer, f.eks. overvågning af offentlige pladser og parkeringspladser samt food-courts i storcentre og andre åbne områder.

”AXIS Q6000-E opfylder behovet for en enkel metode til at overvåge et stort område og samtidigt kunne zoome optisk ind på detaljer,” siger Erik Frännlid, direktør for produktstyring hos Axis Communications. ”Den problemfri integration med AXIS Q60-E-serien af PTZ-kameraer til udendørs brug giver en smart, innovativ og pladsbesparende løsning, der tilbyder nye og unikke muligheder for videoovervågning.”

Dette nye produkt vil give nye muligheder for at løse et typisk problem, f.eks. inden for overvågning i storbyer, hvor der er behov for både et PTZ-kamera til at give detaljer og et kamera med fuld oversigt til at dække hele området. Et enkelt klik på et objekt i AXIS Q6000-E vil ved hjælp af PTZ kontrolfunktionen udløse AXIS Q60-E, hvilket gør det muligt for operatørerne at zoome optisk ind på det specifikke objekt af interesse. Brugen af to skærme giver en fuld 360° oversigt fra AXIS Q6000-E og en indzoomet visning fra AXIS Q60-E, hvilket giver operatørerne et højt detaljeniveau, samtidigt med at de kan bevare en oversigt over hele det overvågede område.

AXIS Q6000-E leverer flere videostreams, der kan konfigureres individuelt, i H.264-kompression til optimering af båndbredden og lagring, uden at det går ud over billedkvaliteten. Motion JPEG understøttes også for øget fleksibilitet.

Et AXIS Q60-E-kamera kan nemt og hurtigt monteres i AXIS Q6000-E, og hermed kan også eksisterende AXIS Q60-E-installationer opgraderes til overvågning af større områder og samtidigt optage hver enkel detalje med blot et klik. Der er ikke behov for at montere beslag eller ekstraudstyr, eftersom AXIS Q6000-E anvender de samme beslag og netværkskabel som AXIS Q60-E, hvilket minimerer installationstiden og de hermed forbundne omkostninger. Endvidere leveres AXIS Q6000-E med Power over Ethernet Plus (PoE+) gennem AXIS Q60-E, hvilket eliminerer behovet for strømkabler.

AXIS Q6000-E understøttes af industriens største base af videostyringssoftware gennem Axis Application Development Partner Program. Kameraet understøtter AXIS Camera Companion, AXIS Camera Application Platform, ONVIF-specifikation for interoperabilitet med netværksvideoprodukter samt AXIS Video Hosting System (AVHS) med One-Click Camera Connection.
AXIS Q6000-E forventes at være tilgængelig i fjerde kvartal i 2014 gennem Axis' distributionskanaler.

For fotos og andre ressourcer henvises til: www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=q60


For yderligere oplysninger bedes du kontakte:
Kristina Tullberg, PR og kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications
Axis tilbyder intelligente sikkerhedsløsninger, der bidrager til en smartere og sikrere verden. I kraft af sin position som ledende på det globale marked for netværksvideo driver Axis branchen fremad ved kontinuerligt at lancere innovative netværksprodukter, der er baseret på en åben platform - og leverer værdifulde løsninger til kunderne via et globalt netværk af samarbejdspartnere. Axis har en række mangeårige samarbejdspartnere og formidler viden og banebrydende netværksprodukter til dem på eksisterende og nye markeder.
Axis har over 1.600 engagerede medarbejdere i over 40 lande rundt omkring i verden, som understøttes af et netværk af mere end 65.000 samarbejdspartnere i 179 lande. Axis er grundlagt i 1984 og er en svenskbaseret virksomhed, der er noteret på NASDAQ OMX Stockholm under børsnavnet AXIS. Yderligere information om Axis findes på vores websted www.axis.com.