Axis utvider sitt produktutvalg innen fysisk adgangskontroll med en kortleser

Oslo, 2014-09-25
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Nye AXIS A4011-E Reader er resultatet av ett samarbeid mellom Axis Communications og ASSA ABLOY. Produktet er utviklet for bruk sammen med AXIS A1001 Network Door Controller.

AXIS A4011-E Reader har en ergonomisk design med belyst tastatur.
Axis Communications, markedsleder innen nettverksvideo, lanserer i dag AXIS A4011-E Reader. Leseren har ergonomisk design med belyst tastatur og lett identifiserbare symboler. Den støtter berøringsfri inngang med de fleste nøkkelkortformater og egner seg for både innendørs- og utendørsinstallasjoner.

«Siden lanseringen av vår anerkjente AXIS A1001 Network Door Controller har mange kunder spurt etter en dørkortleser fra Axis», sier Ola Jönsson, Business Development Manager hos Axis Communications. «Med lanseringen av AXIS A4011-E Reader kan vi nå tilby en funksjonsmettet og fremtidssikret leser som egner seg for de fleste installasjoner. Leseren er basert på utprøvd teknologi fra ASSA ABLOY, et selskap med enorm erfaring med lesere og adgangskontrolløsninger.»

Den nye AXIS A4011-E Reader har et intuitivt brukergrensesnitt med belyste symboler og en lydindikator som tydelig viser status og kan kommunisere med brukeren. Tastaturet har bakgrunnsbelysning og er utstyrt med knapper i solid, rustfritt stål.

AXIS A4011-E er en fremtidssikker og generell leser som støtter flere ulike kortformater for å kunne oppfylle spesifikke systemkrav. Den kan håndtere to ulike kortformater samtidig, slik at det blir enklere å utvide systemet og gå over fra én kortteknologi til en annen.

Andre funksjoner i AXIS A4011-E Reader:
• Kompatibel med AXIS A1001 Network Door Controller
• Støtte for de fleste 13,56 MHz kortformater som MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESFire EV1, iCLASS og SEOS
• Innebygd beskyttelse mot manipulering mellom kasse og vegg
• Høy lesehastighet
• Driftstemperatur: -25 til 70 ºC
• IP54-rangering

AXIS A4011-E Reader forventes å bli tilgjen
gelig i utvalgte land i fjerde kvartal 2014 via Axis' distribusjonskanaler til en veiledende utsalgspris på $369.

Bilder og annet materiell er tilgjengelig på http://www.axis.com/products/access_control/a4011e/index.htm


For mer informasjon om Axis Communications, kontakt:
Kristina Tullberg. PR og kommunikasjon spesialist, Axis Communications Northern Europe, Phone: + 46 46 272 1872, E-mail:pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications
Axis tilbyr intelligente sikkerhetsløsninger som baner vei for en smartere og tryggere verden. Ut fra sin posisjon som global markedsleder innenfor nettverksvideo driver Axis bransjen fremover ved en kontinuerlig lansering av innovative nettverksprodukter basert på en åpen plattform, og gir kundene høy verdi gjennom et globalt partnernettverk. Axis pleier langsiktig samarbeid med sine partnere, som tilbys kunnskap og banebrytende nettverksprodukter på eksisterende og nye markeder.
Axis har mer enn 1600 engasjerte medarbeidere i over 40 land over hele verden, og støttes av et nettverk på over 65 000 partnere i 179 land. Det svenskbaserte selskapet Axis ble grunnlagt i 1984, og noteres på NASDAQ OMX Stockholm under symbolet AXIS. Du finner mer informasjon om Axis på www.axis.com.