Axis kulunvalvontatuotteiden mallisto täydentyy kortinlukijalla

Lund, 2014-09-25
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Uusi AXIS A4011-E -lukulaite on kehitetty Axis Communicationsin ja ASSA ABLOY:n yhteistyönä ja on yhteensopiva AXIS A1001 Network Door Controllerin kanssa.

Ergonomisesti muotoillussa AXIS A4011-E Reader lukulaitteessa on valaistu näppäimistö.
Axis Communications, verkkovideoalan maailmanlaajuinen markkinajohtaja, esittelee tänään AXIS A4011-E Reader –kortinlukija laitteen. Ergonomisesti muotoillussa lukulaitteessa on valaistu näppäimistö selkeästi erottuvin symbolein. Se lukee useimpia kulkukortteja ilman kosketusta ja sopii sekä sisä että ulkoasennukseen.

”AXIS A1001 Network Door Controllerin esittelyn jälkeen useat asiakkaamme ovat tiedustelleet Axisilta yhteensopivaa kortinlukijaa”, kertoo Ola Jönsson, Axis Communicationsin liiketoiminnan kehityspäällikkö. ”Kehitimme useimpiin asennuskohteisiin soveltuvan, useita toimintoja sisältävän AXIS A4011-E -lukulaitteen vastaamaan käyttäjien tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Lukulaite perustuu ASSA ABLOY:n kattavan kokemuksensa turvin kehittämään, hyväksi havaittuun teknologiaan.”

Uudessa AXIS A4011-E -lukulaitteessa on intuitiivinen käyttöliittymä, joka kommunikoi käyttäjän kanssa selkein valaistuin symbolein ja äänimerkein. Taustavalaistussa näppäimistössä on kestävät, ruostumattomasta teräksestä valmistetut näppäimet.

AXIS A4011-E on valmis vastaamaan myös tulevaisuuden mukanaan tuomiin haasteisiin ja sen geneerinen lukija tukee useita eri korttiformaatteja ja järjestelmiä. Se kykenee käsittelemään kahta eri korttityyppiä samanaikaisesti ja yksinkertaistaa järjestelmälaajennuksia sekä siirtymistä korttiteknologiasta toiseen.

AXIS A4011-E Reader -lukulaitteen muita ominaisuuksia ovat:

• Yhteensopiva AXIS A1001 Network Door Controllerin kanssa
• Tukee useimpia 13,56 MHz:n korttiformaatteja kuten MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESFire EV1, iCLASS ja SEOS
• Sisäänrakennettu ilkivaltasuojaus kotelon ja seinän välissä
• Nopea lukutoiminto
• Käyttöolosuhteet: -25 ºC ... 70 ºC (-13 ºF ... 158 ºF)
• IP54-luokitus

AXIS A4011-E -lukulaite tulee myyntiin valituille alueille vuoden 2014 viimeisen neljänneksen aikana. Saatavilla Axisin' jälleenmyyjiltä hintaan 369 $.

Kuvia ja lisätietoja tuotteesta on saatavilla osoitteesta: http://www.axis.com/products/access_control/a4011e/index.htm

Lisätiedot:
Kristina Tullberg, PR- ja viestintäasiantuntija, Axis Communications Northern Europe
Puhelin: +46-46-272 18 72
Sähköposti: pressoffice-ne@axis.com

Tietoja Axis Communications -yhtiöstä
Axis tarjoaa älykkäitä turvallisuusratkaisuja, jotka auttavat tekemään maailmasta turvallisemman. Verkkovideoalan globaalina markkinajohtajana Axis näyttää suuntaa koko toimialalle kehittämällä jatkuvasti innovatiivisia, avoimiin sovelluksiin perustuvia verkkotuotteita - tarjoten asiakkaille lisäarvoa maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kautta. Axis ylläpitää pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihin ja tarjoaa heille osaamista ja viimeisimpiä verkkotuotteita sekä nykyisillä että uusilla markkina-alueilla.
Axisin palveluksessa on yli 1600 sitoutunutta työntekijää yli 40 maassa ja heitä tukee yli 65 000 yhteistyökumppanin verkosto 179 maassa. Axis on perustettu vuonna 1984 ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Yhtiö on listattu Tukholman NASDAQ OMX:ssä tunnuksella AXIS. Lisätietoja Axisista saat verkkosivuiltamme www.axis.com.