Axis udvider sit sortiment inden for fysisk adgangskontrol med en kortlæser

København, 2014-09-25
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Den nye AXIS A4011-E Reader er udviklet i samarbejde mellem Axis Communications og ASSA ABLOY og er designet til at fungere med AXIS A1001 Network Door Controller.

AXIS A4011-E Reader har et ergonomisk design med oplyst tastatur.
Axis Communications - verdens førende inden for netværksvideo - lancerer i dag AXIS A4011-E Reader. Læseren har et ergonomisk design med et oplyst tastatur og symboler, der er let genkendelige. Den understøtter berøringsfri adgang med de fleste kortformater og er velegnet til både indendørs og udendørs installation.

”Siden vi præsenterede vores succesrige AXIS A1001 Network Door Controller har mange af vores kunder efterspurgt en dørlæser fra Axis”, siger Ola Jönsson, der bærer titlen Business Development Manager hos Axis Communications. ”Med lanceringen af AXIS A4011-E Reader kan vi nu tilbyde en fremtidssikker dørlæser med mange funktioner, der er egnet til de fleste anlæg. Læseren bygger på en dokumenteret teknologi fra ASSA ABLOY - en virksomhed med stor erfaring inden for læsere og adgangskontrolløsninger.”

Den nye AXIS A4011-E Reader har en intuitiv brugergrænseflade med oplyste symboler og en lydindikator til klar visning af status og kommunikation med brugeren. Tastaturet har baggrundsbelysning og slidstærke knapper i rustfrit stål.

AXIS A4011-E er en fremtidssikker og generisk læser, der understøtter forskellige kortformater for at kunne opfylde specifikke systemkrav. Den kan håndtere to forskellige kortformater samtidigt, hvilket gør det lettere at udvide systemet og muliggør nem overførsel fra en kortteknologi til en anden.

Ekstrafunktioner i AXIS A4011-E Reader omfatter:

• Kompatibilitet med AXIS A1001 Network Door Controller
• Understøtter de fleste 13,56 MHz-kortformater, såsom MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESFire EV1, iCLASS og SEOS
• Indbyggede manipulationskontakter mellem hus og væg
• Høj aflæsningshastighed
• Driftsbetingelser: -25 ºC til 70 ºC (-13 ºF til 158 ºF)
• IP54-klassificering

AXIS A4011-E Reader forventes at være tilgængelig i udvalgte lande i fjerde kvartal af 2014 igennem Axis'' distributionskanaler til den foreslåede detailpris på 369 $.

For fotos og andre ressourcer henvises til: http://www.axis.com/productsaccess_control/a4011e/index.htm


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Kristina Tullberg, PR Specialist Norra Europa Axis Communications
Tel: 046 2721800, E-post:pressoffice-ne@axis.com


Om Axis Communications
Axis erbjuder intelligenta säkerhetslösningar som möjliggör en smartare och säkrare värld. Som marknadsledare inom nätverksvideo driver Axis branschutvecklingen genom att kontinuerligt lansera innovativa nätverksprodukter, baserade på öppna plattformar, som adderar ökat kundvärde och distribueras i ett globalt partnernätverk. Axis har långsiktiga relationer med partner och erbjuder dem kunskap och banbrytande nätverksprodukter på befintliga och nya marknader.
Axis har över 1 600 engagerade anställda i över 40 länder runt om i världen och arbetar med ett nätverk av fler än 65 000 partner i 179 länder. Axis är ett svenskt företag som grundades 1984 och är noterat på NASDAQ OMX Stockholm (AXIS). Mer information om Axis finns på www.axis.com.