Axis udbreder sine fysiske adgangskontrolprodukter til Europa

København, 2014-09-25
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Axis Communications går ind på det europæiske marked for fysisk adgangskontrol og tilbyder en netværksdørkontrolenhed med indbygget webbaseret software og en ekstra dørlæser. Axis' produkter til fysisk adgangskontrol er et supplement til virksomhedens eksisterende portefølje af innovative netværksvideoprodukter og giver unikke integrationsmuligheder for partnere og slutbrugere.

”Vi forventer at se tilsvarende succes på de europæiske markeder for denne nye tilføjelse som i USA”, siger Bodil Sonesson, Axis Communications.
Efter en vellykket præsentation på det amerikanske marked sidste år lancerer Axis - verdens førende inden for netværksvideo - i dag AXIS A1001 Network Door Controller på det europæiske marked. Værdien af det globale marked for fysisk adgangskontrol er cirka 3 milliarder dollar (2012) og vil stige til ca. 4,2 milliarder dollar i 2017, hvilket udgør en årlig vækst på 7 procent ifølge markedsanalysevirksomheden IHS*.

"Dette er et naturligt supplement, da mange partnere har erfaring med adgangskontrol og ønsker at samarbejde med os. Lanceringen i USA blev godt modtaget, og vi har fået positive tilbagemeldinger fra vores partnere såvel som slutbrugere. Vi forventer at se lignende succes for denne nye tilføjelse til de europæiske markeder”, siger Bodil Sonesson, vicedirektør for globalt salg hos Axis Communications.

AXIS A1001 Network Door Controller er den første ikke navnebeskyttede og åbne IP-baserede adgangskontrolenhed på markedet. Den er en platform for to forskellige løsninger. AXIS Entry Manager (AXIS A1001 med indbygget software) er en færdig løsning til små og mellemstore virksomheder, såsom kontorer, industrivirksomheder og detailbutikker, med typisk 10 døre og enkle krav til adgangskontrol.

For større virksomhedssystemer tilbydes AXIS A1001' åbne programmeringsgrænseflade, som gør det muligt for Axis' programudviklingspartnere (Application Development Partners - ADP) at opfylde specifikke kundekrav. I øjeblikket tilbyder 25 Axis ADP-partnere løsninger, som inkluderer videointegration og avancerede adgangskontrolfunktioner.

”Fysiske sikkerhedssystemer begynder at opføre sig som IT-systemer, hvor generisk hardware og åbne standarder allerede i mange år har været et logisk koncept. Den nye AXIS A1001 Network Door Controller passer perfekt ind i denne tendens. Du har nu fuld adgang til den effektive AEOS Security Management Software. Disse udviklinger er mulige, eftersom de to virksomheder bygger deres løsninger på den samme filosofi: både Axis og Nedap udvikler åbne systemer og anvender standarder, der allerede er tilgængelige på markedet. Derfor er de teknologiske roadmaps til Nedap og Axis tilsvarende,” siger Arjan Bouter, som er salgsdirektør hos Nedap Security Management. (Axis ADP partner).

Samtidig med lanceringen af AXIS A1001 invitere vi til to informative seminarier, et på vores hovedkontor i Lund og ete i samarbejde med SKYDD messen i Stockholm. Læs mere og tilmeld dig her;

Lund: http://www.axis.com/mail_archive/htmlblast/event/se/htmlblast_event_se_1408_5363.html
Stockholm: http://www.axis.com/mail_archive/htmlblast/event/se/htmlblast_event_se_1408_5099.html

For fotos og andre ressourcer henvises til: www.axis.com/access_control


* IHS CCTV and Video Surveillance Equipment - World - 2013For yderligere oplysninger bedes du kontakte:
Kristina Tullberg, PR og kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications
Axis tilbyder intelligente sikkerhedsløsninger, der bidrager til en smartere og sikrere verden. I kraft af sin position som ledende på det globale marked for netværksvideo driver Axis branchen fremad ved kontinuerligt at lancere innovative netværksprodukter, der er baseret på en åben platform - og leverer værdifulde løsninger til kunderne via et globalt netværk af samarbejdspartnere. Axis har en række mangeårige samarbejdspartnere og formidler viden og banebrydende netværksprodukter til dem på eksisterende og nye markeder.
Axis har over 1.600 engagerede medarbejdere i over 40 lande rundt omkring i verden, som understøttes af et netværk af mere end 65.000 samarbejdspartnere i 179 lande. Axis er grundlagt i 1984 og er en svenskbaseret virksomhed, der er noteret på NASDAQ OMX Stockholm under børsnavnet AXIS. Yderligere information om Axis findes på vores websted www.axis.com.