Axis lanserer apper for mobilovervåking tilpasset for små systemer

Oslo, 2014-09-24
This content is available in the following languages: Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish

Rask og enkel tilgang til overvåkingssystem fra mobile enheter er viktig for folk i farten. Axis lanserer nå mobilapplikasjoner for Apple iPhone og Android-enheter til bruk med AXIS Camera Companion og vertsbaserte videoløsninger fra våre partnere.

Mobilapper for overvåking gjør det mulig å få tilgang til et overvåkingssystem via Internett og vise video i sanntid eller i opptak i hjemmet eller fra et annet lokale.
Axis Communications, verdensledende innen nettverksvideo, lanserer i dag mobilapper for overvåkingssystemer med AXIS Camera Companion og vertsvideoløsninger.

«Ved å komplettere tilbudet vårt med våre egne, egenutviklede mobilapper kan vi sikre optimal ytelse og full kompatibilitet med vårt omfattende produktsortiment», sier Peter Friberg, Director of Solution Management hos Axis. «Ved å gi enkel ekstern tilgang til overvåkingsvideo i HD får kundene våre de verktøyene de trenger til å beskytte virksomheten sin uansett hvor de befinner seg.»

Ved hjelp av overvåkingsappene kan brukeren lett bytte fra sanntidsvisning til opptak fra alle kameraer innenfor overvåkingssystemet. Den integrerte tidslinjen varsler om utløste hendelser og lar brukeren iverksette tiltak umiddelbart. Enkeltbilder og video av interesse kan lett lagres på brukerens mobile enhet og deles etter behov.

For å styrke tilbudet ytterligere lanserer Axis mobilappene sammen med oppdaterte AXIS Camera Companion 2.2, som har støtte for Axis Mobile Streaming. Denne teknologien er spesialutviklet for å gi rask og enkel tilgang til sanntidsvideo og opptak i HD, også for installasjoner hvor båndbredden er begrenset.

Appene er tilgjengelige for gratis nedlasting og er kompatible med iOS- og Android-enheter. Den nye appen for AXIS Camera Companion er tilgjengelig for nedlasting fra axis.com. Den nye appen* for vertsbaserte videoløsninger planlegges å bli tilgjengelig for nedlasting oktober 2014. Mer informasjon og linker til nedlastingstjenesten er å finne på www.axis.com/hosting/ .

*Appen for vertsbaserte videoløsninger er beregnet på bruk med produkter som markedsføres av Axis' partnernettverk for Videotjenester..


For yderligere oplysninger bedes du kontakte:
Kristina Tullberg, PR og kommunikationsspecialist, Axis Communications
Tlf.: +46 46 272 18 00, e-mail: pressoffice-ne@axis.com

Om Axis Communications
Axis tilbyder intelligente sikkerhedsløsninger, der bidrager til en smartere og sikrere verden. I kraft af sin position som ledende på det globale marked for netværksvideo driver Axis branchen fremad ved kontinuerligt at lancere innovative netværksprodukter, der er baseret på en åben platform - og leverer værdifulde løsninger til kunderne via et globalt netværk af samarbejdspartnere. Axis har en række mangeårige samarbejdspartnere og formidler viden og banebrydende netværksprodukter til dem på eksisterende og nye markeder.
Axis har over 1.600 engagerede medarbejdere i over 40 lande rundt omkring i verden, som understøttes af et netværk af mere end 65.000 samarbejdspartnere i 179 lande. Axis er grundlagt i 1984 og er en svenskbaseret virksomhed, der er noteret på NASDAQ OMX Stockholm under børsnavnet AXIS. Yderligere information om Axis findes på vores websted www.axis.com.